Yesterday at 18:061 day ronaldu malo fali da završi karijeru bez postignutog gola u nokaut fazi, bila bi baš šteta da sad poklekne
23 hours ago23 hr CR 3 gola.Barem jedan poništen.Pošteni rvati pesmom podsećaju na uspehe stihovima: "ako ne znaš šta je bilo"
21 hours ago21 hr 1 minute ago, Tsai said:Spava mi se, necu izdrzati ali svim srcem za porcigauAj malo do Cetinjske, znam da voliš
21 hours ago21 hr 1 minute ago, Tsai said:Spava mi se, necu izdrzati ali svim srcem za porcigauJa spavao popodne, da mogu da gledam... Otkazao sutra sve obaveze pre 1 popodne, da mogu da se naspavam ujtru... Kontam da bi ovo mogla biti jedna jako dobra utakmica, greota bi bilo ne gledati...
20 hours ago20 hr 4 minutes ago, Milošica said:Aj malo do Cetinjske, znam da volišU istanbulu sam, u pivnici na taksimu Sad cu u krevet
20 hours ago20 hr 11 minutes ago, Bogotac said:Kazu moguci prekid zbog nevremenaJbt, valjda ću ustati za sastanak u 1, sutra...
20 hours ago20 hr 27 minutes ago, Bogotac said:Kazu moguci prekid zbog nevremenaAko bude oluja a Hrvati ispadnu, hrvatski kraljevi će se okretati u svojim nepostojećim grobovima
20 hours ago20 hr 5 minutes ago, Nikodije said:Ako bude oluja a Hrvati ispadnu, hrvatski kraljevi će se okretati u svojim nepostojećim grobovimaAko bude oluja, idu do kraja.