19 hours ago19 hr Author Just now, radisa said:Pa tako je i izgledalo...nije bašokačio sam gore, al aj još jednomja na osnovu ovog snimka ne mogu da tvrdim da je cr7 najbliži golmanu, al sigurno bih rekao da nisu dobrog hr igrača selektovali i da je cro igrač(bliži autu) sigurno bliži golu…
19 hours ago19 hr Just now, Frank Pembleton said:Ajde Daliću vadi nosonjuTo će ako pobede, ovako je nepristojno.
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Bogotac said:Jebote,GrozdicTu je sveKlinika. Ne tamo neki Vujadin Boskov koji je dobio po picki od istih ovih kad su Zivu najurili ko barabu Edited 19 hours ago19 hr by Ratamahatta
19 hours ago19 hr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:nije bašokačio sam gore, al aj još jednomja na osnovu ovog snimka ne mogu da tvrdim da je cr7 najbliži golmanu, al sigurno bih rekao da nisu dobrog hr igrača selektovali i da je cro igrač sigurno bliži golu…2x kacis pogresan momenat zaustavljanja slike. Ronaldo je u skroz drugom polozaju kod var slike i bek i stoper su maltene u liniji Edited 19 hours ago19 hr by MiddleClass
19 hours ago19 hr Just now, Ratamahatta said:Kovacic je svukudy, gospodari terenom. Zasluzio je da ga meteKad pomenu Jugovića, deluje mi da ima sličnosti između njih?
19 hours ago19 hr Izaso Ronaldo nema ko da pritiska odbranu Hrvata Edited 19 hours ago19 hr by JohnnyD
19 hours ago19 hr 5 minutes ago, Milošica said:Skroz ok reakcija Ronalda.Nikakva drama.Bukvalno je bila drama, i onda je u jednom momentu složio facu u fazonu "ok neću da pravim scenu, izaći ću mirno i bez gestikulacija, glumiću da je sve ok" 😄
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Ratamahatta said:Kovacic je svukudy, gospodari terenom. Zasluzio je da ga meteI red je da ga meti nepriznati sin jedinog pravog vlasnika Obilića