19 hours ago19 hr Just now, Milošica said:Jel ste spremni na to da Kristijano šutira Sizofren sam otkad je pocelo drugo poluvremeSta god se desi ne odgovara mom nervnom sistemuSad bi volo da Kristina promasi, ali da posle neko drugi da gol i da budu penali, pa onda ni na penalima ne znam za koga da navijam Edited 19 hours ago19 hr by Ratamahatta
19 hours ago19 hr Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
19 hours ago19 hr Iako nisam neki fan, kad čitam mreže poslednjih nedelja, ma možda i godina - imam osećaj da bih voleo i nama da ga da.
19 hours ago19 hr Jbt, ja reko' odbraniće Livaković...Taman ga dade umesto poništenog. Sad može i da izađe napolje.Okej, čist penal, još jedan dokaz koliko je Nemačka oštećena.
19 hours ago19 hr 20 minutes ago, Ratamahatta said:Penaldo je fudbalski tumor. Ne bi me cudilo da da golNapuderisani KataiIze mi kurac
19 hours ago19 hr sad gledam ovo, i na redditu pise da su pogresnog defanzivca koristili za ovaj grafikon. onaj gore levi bek je bio blizi golu od ove sestice