58 minutes ago58 min 19 minutes ago, arheolog1981 said:Tu je i Paragvaj Kad se Čile nije plasirao... :(
19 minutes ago19 min Author 57 minutes ago, Valk said:Vidi se da si bio beba '96 kad se igralo evropsko u rukometu.mrzim ih od ‘’82fun fact: prvo prethodno ponavljanje izvođenja najstrože kzne (edit na sp) posle ove livakovićeve odbrane kejnu je pantelićeva odbrana lopez ufarteuprva sportska pljačka kojoj sam prisustvovao kao svesno biće, ono kad ne možeš da shvatiš da te je neko tako pokraoa bilo i ovo ‘77 samo sam bio malji deca pa ne znam šta je prethodilo 👎🏻 huanitaal ne sporim talenat i umeće ove generacijelep fudbal igraju, drugi najlepši
12 minutes ago12 min 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mrzim ih od ‘’82Tad sam ja bila beba 👶Edit: videla sam dres ove repke Jugoslavije na oglasima, samo plavi. Tipa 140k cena.7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:al ne sporim talenat i umeće ove generacije+1Čak nisu antipatični ni prljavi. Edited 9 minutes ago9 min by Valk
10 minutes ago10 min 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mrzim ih od ‘’82fun fact: prvo prethodno ponavljanje izvođenja najstrože kzne (edit na sp) posle ove livakovićeve odbrane kejnu je pantelićeva odbrana lopez ufarteuprva sportska pljačka kojoj sam prisustvovao kao svesno biće, ono kad ne možeš da shvatiš da te je neko tako pokraoI meni je ovo isto prva sportska pljačka... Čudno kako se ljudi sećaju takvih stvari, imao sma 7 godina, sećam se te utakmice sa Španijom, bili smo na moru, gledao sam na nekom malom crnobelom TV-u...
9 minutes ago9 min Author 1 minute ago, Valk said:Tad sam ja bila beba 👶baš pogledaj, interesuje me stav nekoga ko je fudbal počeo da prati kasnije, kada su bili na snazi drugi kriterijumia plus je…što ni sad ne poznaje bolje fudbalpa je stav utemeljeniji