1 hour ago1 hr To bi bilo to, mole se putnici Ostrian Erlajnsa da se upute...Španci skroz dobri, nisu mi baš kao Francuzi ali blizu je to. Edited 1 hour ago1 hr by Rudolf Pingvinoglu
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Defunctus said:Jebem ti zivot, rodis se kao ljubitelj sporta u Spaniji, malo plaza, malo jebemo kevu u svim sportovima
1 hour ago1 hr Popular Post 1 minute ago, Milošica said:Nemci ispustili i drugu šansuJos Argentina im ostala
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, JohnnyD said:inace, Austrija zalutala u drugi krug, i Juzna Afrika je boljaSlaba grupa, greota je i da Alzir i oni odu dalje. Ocekujem da Svica natenane to iskontroliseMesi ostrio kitu nanji, sacemo videti protiv Vozinje i mucacosa Edited 1 hour ago1 hr by Ratamahatta
1 hour ago1 hr jbt gledam sad golove, Kukurelja postade glavni igrac Spanije, Rodri govna da jede - dve asistencije i jedna hokejaska asistencija
45 minutes ago45 min Meni su Španci gotivni na ovom prvenstvu, sviđa mi se njihova igra.Francuska - Španjolska, finale pre finala
40 minutes ago40 min 37 minutes ago, Ratamahatta said:Samo u kosarci su mi odvratniVidi se da si bio beba '96 kad se igralo evropsko u rukometu.Ja ih ne hejtujem, navikla sam se na njihov šarm.