1 hour ago1 hr Mnogo sudije tolerisu ove kasne startove. Nedopustivo je da se favorizuju tehnicki slabije ekipe, iz utakmice u utakmicu.
1 hour ago1 hr Skok, po kopnu nema sta da se traziNiste valjda mislili da ce Arnautovic Marko da se iscima u neki presingSlobodnjak, korner, bunar... A ako uskoro izjednace primice jos 3 jer su ih najedili Edited 1 hour ago1 hr by Ratamahatta
1 hour ago1 hr Jebem li ga, iskreno, ne znam da sam sudija šta bih ovdje svirao, golman se zaletio ko nenormalan, i kontakt koji Arnautović nije mogao izbjeći maltene nikako
1 hour ago1 hr Naravno da će igrač koji ima skoro 2 metra i glavu kao predratni radio da se preziva na ići evo ga, cvaj cu nul Edited 59 minutes ago59 min by Rudolf Pingvinoglu
1 hour ago1 hr 38 minutes ago, JohnnyD said:Za pocetak, frizura je uzas.Evo uteraše drugi, ove Švabe ne mogu da izdrže preko 60 minuta da budu skoncentrisani.
58 minutes ago58 min Jedina utakmica do sad na SP koja mi se ne gleda, ili ono u fazonu mogu i da radim nesto drugo pa povremeno bacim pogled.
53 minutes ago53 min Austrija ili San Marino pitanje je ko suTesko Mesi i grupa gradjana protiv ovih ili Francuza