3 hours ago3 hr opet saka na klupi. do sad sam mislio da ga šteka jer nije u idealnom stanju, ali izgleda da stvarno niko ne voli maduekea koliko tuhel voli maduekeane startuje ni gordon
3 hours ago3 hr Trener kome Kobi Meinu ne odigra ni minut u prva tri kola zaslužuje da ide kući. Od trenutka kada je saopšten petao™ nisam mogao da svarim Tuhela na klupi ENG. Ne pamtim da sam ikada bio ovoliko ravnodušan prema repki koju volim ceo život.
3 hours ago3 hr 51 minutes ago, Pokojni Ruxin said:fudbal za nas evropljane može biti samo engleska Ja gledam samo Premijer ligu, ali to uprkos Englezima - svi omiljeni igrači tamo su mi stranci.AI statistika kaže...There are approximately 146 English players registered in the main 25-man Premier League squads, making up roughly 32.5% of the total roster pool. However, the percentage of starting players is much lower; analysis of recent match-week data shows that only about 21.3% of the players in the starting lineups were English-eligible.For context, foreign nationals make up about 68% to 70% of the league's total player pool.
2 hours ago2 hr 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:moj omiljeni igrač je olise, a on je englez Su ga trazili Englezi da igra za njih ili ne? Edited 2 hours ago2 hr by Lancia
2 hours ago2 hr Just now, Lancia said:Su ga trazili Francuzi da igra za njih ili ne?mislio da je oduvek hteo francusku, to mu je dečački san. iako jedva priča jezik i ceo život je proveo u engleskoj
2 hours ago2 hr Verovatno ni sam Mainoo ne bi igrao sebe u vezi koja se sastoji od Rajsa, Andersona i Belingema