Yesterday at 16:101 day englezi ne bi trebalo da imaju većih problema ovde, mada su to mislili verovatno i navijači nemačke…
20 hours ago20 hr Kongo daje rani gol iz ofsajda.voda u uši Englezima.dva sumnjiva starta u 16m Konga, nijedan penal odsviran.u poslednjih 5min Pickford izleće kod kornera da napravi višak, lopta bude izbijena, napadač konga istrčava... 2:0.kolonijalisti, mrš u Brajton.
11 hours ago11 hr jedini bezan gde sam glasao je bio za nemacku protiv paragvaja, tako da moj glas za engleze
3 hours ago3 hr Ovo je još jedna utakmica gde se može očekivati minimum 3:0 za Englesku, ali ipak, idemo Kongo.
3 hours ago3 hr Gotivan roster Engleske.Navijao bih za njih da se ne ukrštaju sa Meksikom, ovako ne znam. Opet, uz Brazil su mi najgotivniji od ovih "najjačih"...
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, Tsai said:za kongo svim srcem al teska pricaTsai valjda ce i tebe jednom sunce da ogreje
3 hours ago3 hr 16 minutes ago, Milošica said:Gotivan roster Engleske.Navijao bih za njih da se ne ukrštaju sa Meksikom, ovako ne znam. Opet, uz Brazil su mi najgotivniji od ovih "najjačih"...sve dobri momci + nisam neki tamo južnoamerikanac pa da budem u fazonu brazil je fudbal fudbal za nas evropljane može biti samo engleska