53 minutes ago53 min 2 minutes ago, Filozof manijak said:Zamišljam Radeta kako grize jezik da ne prozbori koju o crncima i koncetraciji Govnar je.Fudbal je negde najdemokratskiji sport u smislu fizickih predispozicaja da mnogi mogu da se bave njime. Za emigrantsku decu gde vecina porodica nije bogata to je nacin da se emancipuju, uklope nekako u drustvo, izbegnu kriminal.Retko ko od roditelja ima novca da ih salje na skijanje i druge skupe sportove. I onda naprave nesto, dodju do reprezentacije ove ili one i sa strane im seru.
49 minutes ago49 min 1 hour ago, porucnik vasic said:Јашта.Ова опсада гола Заираца ће да се заврши са два гола.. Запратите ме на тиктоку за објашњавање™ најбитније споредне ствари на свету.56 minutes ago, John Coltrane said:Eliot Anderson, sam ko duh, daje loptu protivniku u noge i onda pravi krvički faul - sudija ne svira. Pred kraj prvog sa ivice 16m nije u stanju da Maduekeu da pas levom nogom.Мени је непојамно одакле овај младац и игра за Енглеску. Шта он то има да Вортон нема? Или мукица Нејаки Куртис?46 minutes ago, Dimitrije said:Sa kim Kongo igra sledecu?Опако остарило.
48 minutes ago48 min JbgCrko Zair, vukli su se ko sline kod drugog gola, tacno se vidi da nemaju snage, kao na bensedinu su odigrali odbranuMehiko resava ovo na penaleOdlicno su odigrali prvenstvo DRKongoanci, maksimum su dali i kapa dole. Nadam se da ce uvek ucestvovatiTezak raspored, jedino Uzbekistan nije jeben takmac, ali jeste bio jeben pritisak da pobede. POR, COL, ENG su mozda i u top 10 ekipa na turniru po kvalitetuDa smo mi ovakvi bio bih ponosan Edited 44 minutes ago44 min by Ratamahatta
46 minutes ago46 min 32 minutes ago, Pokojni Ruxin said:@Lanciako je ovo ubeležio dve asistencije danas, štuca mi strim nisam dobro video Ne videh, sad mi bili majstori, ubodu ko prstom u dupe. Nisam video golove, nije valjda shishmish
40 minutes ago40 min 3 minutes ago, Lancia said:Ne videh, sad mi bili majstori, ubodu ko prstom u dupe. Nisam video golove, nije valjda shishmish Super-sub Anthony Gordon step up to save Three Lions
24 minutes ago24 min 24 minutes ago, Dimitrije said:U sledecu utakmicu Engleska ne ulazi kao veliki favorit. Naprotiv, igra protiv jednog od domacina koji ima dosta dobar tim. To je bolje za engleske igrace jer kada prvi prime gol ili kada je rezultat dugo neresen a oni su favoriti, pocnu da panice i igraju predvidiv i glup fudbal, a sposobni su za bolje. Zato ocekujem Englesku protiv Meksika da igra kao protiv Hrvatske. Lepo, snazno i nadahnuto.Takozvani podcast experti kazu da cemo snagu Engleske videti kad igraju sa reprezentacijama slicnog kvaliteta. Istina, do sada su ubedvljivo najbolji bili protiv Hrvatska. Sada prvi put nece imati ni masovnu prednost na tribinama... Englezi igraju neki hybrid modernog, gradi kroz bekove fudbal i opet, neki njihov still sa puno centarsuteva. Ponovio sam 100 puta, Palmer je morao biti tu, kao i Foden, imho. Pa cak i Trent, koji bar zna da nabaci loptu. Za razliku od svih koji su danas startovali, na primer.
21 minutes ago21 min Odlican Kongo , steta velika. Voleo bih da ih vidim i na sledecem prvenstvuLadno i Brazil i Engleska dosli iz 2 u 1. Sto nemam muda da igram takve stvari na kladzi
16 minutes ago16 min 5 minutes ago, mandingo said:Takozvani podcast experti kazu da cemo snagu Engleske videti kad igraju sa reprezentacijama slicnog kvaliteta. Istina, do sada su ubedvljivo najbolji bili protiv Hrvatska. Sada prvi put nece imati ni masovnu prednost na tribinama... Englezi igraju neki hybrid modernog, gradi kroz bekove fudbal i opet, neki njihov still sa puno centarsuteva. Ponovio sam 100 puta, Palmer je morao biti tu, kao i Foden, imho. Pa cak i Trent, koji bar zna da nabaci loptu. Za razliku od svih koji su danas startovali, na primer.Ja imam utisak da Engleska krene u ponovljene centarsuteve kada se uspanici jer juri rezultat. Kada zaigraju hladnokrvnije, kao danas posle izjednacenja i kao protiv Hrvatske, repertoar im je raznovrsniji i kvalitetniji.
8 minutes ago8 min Ma Hrvatska nije reper, iz razloga sto su Hrvati suludo rizikovali I pritiskali tu utakmicu od starta, I rizik im se nije isplatio primili su rano gol I sve im je krenulo naopackeCudna utakmica za zaborav Edited 7 minutes ago7 min by dillinger