Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Engleska - DR Kongo 01.07 18:00 Atlanta

dalje ide 19 members have voted

1. 1. dalje ide

• 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
      84%
    • 🇨🇩
      15%

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/01/26 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Zamišljam Radeta kako grize jezik da ne prozbori koju o crncima i koncetraciji evilsmile

Govnar je.

Fudbal je negde najdemokratskiji sport u smislu fizickih predispozicaja da mnogi mogu da se bave njime.

Za emigrantsku decu gde vecina porodica nije bogata to je nacin da se emancipuju, uklope nekako u drustvo, izbegnu kriminal.

Retko ko od roditelja ima novca da ih salje na skijanje i druge skupe sportove. I onda naprave nesto, dodju do reprezentacije ove ili one i sa strane im seru.

• Replies 263
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tsai valjda ce i tebe jednom sunce da ogreje

• Kongo daje rani gol iz ofsajda. voda u uši Englezima. dva sumnjiva starta u 16m Konga, nijedan penal odsviran. u poslednjih 5min Pickford izleće kod kornera da napravi višak, lopta bude izbijena, napa

Posted Images

1 hour ago, porucnik vasic said:

Јашта.lolol

Ова опсада гола Заираца ће да се заврши са два гола.

s_c. Запратите ме на тиктоку за објашњавање најбитније споредне ствари на свету.

56 minutes ago, John Coltrane said:

Eliot Anderson, sam ko duh, daje loptu protivniku u noge i onda pravi krvički faul - sudija ne svira. Pred kraj prvog sa ivice 16m nije u stanju da Maduekeu da pas levom nogom.

Мени је непојамно одакле овај младац и игра за Енглеску. Шта он то има да Вортон нема? Или мукица Нејаки Куртис?

46 minutes ago, Dimitrije said:

Sa kim Kongo igra sledecu?

kecman

Опако остарило.

Jbg

Crko Zair, vukli su se ko sline kod drugog gola, tacno se vidi da nemaju snage, kao na bensedinu su odigrali odbranu

Mehiko resava ovo na penale

Odlicno su odigrali prvenstvo DRKongoanci, maksimum su dali i kapa dole. Nadam se da ce uvek ucestvovati

Tezak raspored, jedino Uzbekistan nije jeben takmac, ali jeste bio jeben pritisak da pobede. POR, COL, ENG su mozda i u top 10 ekipa na turniru po kvalitetu

Da smo mi ovakvi bio bih ponosan

Edited by Ratamahatta

32 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

@Lancia

ko je ovo ubeležio dve asistencije danas, štuca mi strim nisam dobro video fantom

Ne videh, sad mi bili majstori, ubodu ko prstom u dupe. Nisam video golove, nije valjda shishmish lolol

24 minutes ago, Dimitrije said:

U sledecu utakmicu Engleska ne ulazi kao veliki favorit. Naprotiv, igra protiv jednog od domacina koji ima dosta dobar tim. To je bolje za engleske igrace jer kada prvi prime gol ili kada je rezultat dugo neresen a oni su favoriti, pocnu da panice i igraju predvidiv i glup fudbal, a sposobni su za bolje. Zato ocekujem Englesku protiv Meksika da igra kao protiv Hrvatske. Lepo, snazno i nadahnuto.

Takozvani podcast experti kazu da cemo snagu Engleske videti kad igraju sa reprezentacijama slicnog kvaliteta. Istina, do sada su ubedvljivo najbolji bili protiv Hrvatska. Sada prvi put nece imati ni masovnu prednost na tribinama... Englezi igraju neki hybrid modernog, gradi kroz bekove fudbal i opet, neki njihov still sa puno centarsuteva. Ponovio sam 100 puta, Palmer je morao biti tu, kao i Foden, imho. Pa cak i Trent, koji bar zna da nabaci loptu. Za razliku od svih koji su danas startovali, na primer.

Odlican Kongo , steta velika. Voleo bih da ih vidim i na sledecem prvenstvu

Ladno i Brazil i Engleska dosli iz 2 u 1. Sto nemam muda da igram takve stvari na kladzi

5 minutes ago, mandingo said:

Takozvani podcast experti kazu da cemo snagu Engleske videti kad igraju sa reprezentacijama slicnog kvaliteta. Istina, do sada su ubedvljivo najbolji bili protiv Hrvatska. Sada prvi put nece imati ni masovnu prednost na tribinama... Englezi igraju neki hybrid modernog, gradi kroz bekove fudbal i opet, neki njihov still sa puno centarsuteva. Ponovio sam 100 puta, Palmer je morao biti tu, kao i Foden, imho. Pa cak i Trent, koji bar zna da nabaci loptu. Za razliku od svih koji su danas startovali, na primer.

Ja imam utisak da Engleska krene u ponovljene centarsuteve kada se uspanici jer juri rezultat. Kada zaigraju hladnokrvnije, kao danas posle izjednacenja i kao protiv Hrvatske, repertoar im je raznovrsniji i kvalitetniji.

Ma Hrvatska nije reper, iz razloga sto su Hrvati suludo rizikovali I pritiskali tu utakmicu od starta, I rizik im se nije isplatio primili su rano gol I sve im je krenulo naopacke

Cudna utakmica za zaborav

Edited by dillinger