1 hour ago1 hr Just now, levi said:Gordon dve asistencije, kakav igračOpet on? Meni se ucinio da je Anderson. Inace Gordon mi je kao Lazar Markovic u Liverpulu. Mislis da ce nesto uraditi, a ustvari znas da nece Edited 1 hour ago1 hr by mandingo
1 hour ago1 hr 18 minutes ago, Dimitrije said:Sa kim Kongo igra sledecu?. Ako misliš na Fudbalska reprezentacija Demokratske Republike Kongo (DR Kongo), oni imaju zakazane zvanične utakmice tokom jeseni 2026. godine u kvalifikacijama za Afrički kup nacija 2027. Raspored je sledeći:23. septembar 2026. – DR Kongo 🇨🇩 protiv Fudbalska reprezentacija Ekvatorijalne Gvineje27. septembar 2026. – Fudbalska reprezentacija Zimbabvea protiv DR Konga11. novembar 2026. – DR Kongo protiv Fudbalska reprezentacija Sijera Leonea15. novembar 2026. – Sijera Leone protiv DR Konga
1 hour ago1 hr 1 hour ago, JohnnyD said:Englezi cekaju 60. minut posto crncima pada koncentracija... Oh, wait...jbg, možda je onaj rade ipak bio u pravu.
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:@Lanciako je ovo ubeležio dve asistencije danas, štuca mi strim nisam dobro video Kod prvog gola, cini mi se igrac br. 18.