1 hour ago1 hr Evo ga kapiten udara u tom, igrači veslaju na terenu, publika na tribinama. Kurče se malo...a Haland je, naravno, Hjundai men ov d meč iako se lopta odbila od njega u gol ko od drveta Edited 1 hour ago1 hr by Rudolf Pingvinoglu
1 hour ago1 hr Raduju se sa svojim navijacima, zasto je to kurcenje? Edited 1 hour ago1 hr by Moonwalker
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Moonwalker said:Raduju se sa svojim navijacima, sto je to kurcenje?I to što kažeš.
1 hour ago1 hr 3 minutes ago, John Coltrane said:Baš odvratna NorveškVidim par ovakvih komentara a nisam gledao celu utakmicu - jel se desilo nešto konkretno?
56 minutes ago56 min 10 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Vidim par ovakvih komentara a nisam gledao celu utakmicu - jel se desilo nešto konkretno?Ma jok, korektna tekma bila.
56 minutes ago56 min 6 minutes ago, MiddleClass said:Haland bi mogao da glumi u petoj sezoni From. Ima facu i osmjeh ko monsteri...Isti Wampa iz SW: empire strikes back Edited 55 minutes ago55 min by Tsai
55 minutes ago55 min 4 minutes ago, MiddleClass said:Haland bi mogao da glumi u petoj sezoni From. Ima facu i osmjeh ko monsteri...Meni on izgleda kao riba neka....
44 minutes ago44 min jutjuber sa 2 mil pratilaca, a kažu nema harizmu messi could neverhttps://youtube.com/@erling?si=kASAA6fEiJQ1IG58 Edited 40 minutes ago40 min by Pokojni Ruxin
29 minutes ago29 min 54 minutes ago, Lancia said:Ovaj Lajpcig bas ima njuh da pazari dobre fudbalere, Diomande, Nusa...Joško
28 minutes ago28 min 1 hour ago, James Marshall said:lik na RTS je nekoliko puta naglasio harizmu Holanda™, jezivo na više nivoaDruže, ja sam gledao prenos na nekom Fox kanalu.Dvojac voditelja kao da je AI pravio generičke američke nemače pojma koji se frljaju sa opštim mestima.Ali zato ženski voditelj svako malo o Halandovim mišićima, Halandovom stasu (posture), Halandovom fokusu... Jebote, čekao sam samo da počne da urla "Halande, dođi i raznesi me!!!"
27 minutes ago27 min Smoriše Norge sa veslanjem,jedenjem,heklanjem ... misle da će da im zaboravimo Rojal family i Epstajna