Sunday at 22:051 day Junsko podne u vrelom Teksasu, idealno za odigravanje utakmice sokera. Tehnologija je uznapredovala pa će na radost svih, a pogotovo Norvežana, ova utakmica biti odigrana pod zatvorenim krovom. Prvi međusobni susret u istoriji ove dve selekcije obećava dobar fudbal. Norvežani nastavljaju da veslaju.
Sunday at 22:101 day moram da navijam za norvežane kako bih posle mogao da nabijam na nos smaračima sa ppp onu pravedničku kuknjavu o kArMi, ali i slonovi su skroz gotivni
Sunday at 22:441 day Mindi, prestani sa sokerom, napraviću haos na Moderaciji.Norge ide dalje, na Halanda unikorna.
Sunday at 22:451 day The word "soccer" originated in 19th-century England. It is a slang abbreviation of the formal name "Association Football".
Sunday at 23:091 day 21 minutes ago, Valk said:Mindi, prestani sa sokerom, napraviću haos na Moderaciji.Norge ide dalje, na Halanda unikorna.Ja sam ok sa sokerom ako će uporedo da se etablira i izraz eghend
Yesterday at 13:011 day This video is altered by AI, here is the original video...Stvarno bre Edited yesterday at 13:011 day by Valk
Yesterday at 13:371 day Author Najbolji su mi ovi videi koji imaju laugh track, inače ne bih znao kad da se nasmejem
5 hours ago5 hr On 29. 6. 2026. at 0:10, Pokojni Ruxin said:moram da navijam za norvežane kako bih posle mogao da nabijam na nos smaračima sa ppp onu pravedničku kuknjavu o kArMi, ali i slonovi su skroz gotivnikarma kaže da su odabrali stazu Obala - Brazil - Engleska, umesto Švedska-Paragvaj- Maroko, ok
3 hours ago3 hr Biće fizikalna utakmica u pm, 22 strvine na terenu. Da vidimo kako će difens lajn slonova da zaustavi Halanda.
3 hours ago3 hr Napred Bjelokost!Mada Norveska za razliku od Svedske ima neku seksocu u igri, nisu bas pravi buzdovaniSlicno kao Maroko - Nizozemska i Brazil - Japan, zao mi da neko odnji ispadne ovako rano