2 hours ago2 hr I golman Obale krenuo u protivnički kazneni Baš šteta što ispade CIV ali bilo bi i da je Norge.Važno da Kanada i Paragvaj idu dalje
2 hours ago2 hr Sta ti je sportska pravda, odluka da se odmore igraci protiv Francuske se pokazala katastrofalno...
2 hours ago2 hr Just now, Filozof manijak said:Prođoše veslači. Sjajna utakmica bila.jbg, ja video smao ovu odbranu od cele tekme... :(
2 hours ago2 hr Author Interesantno da golman postavi samo dvojicu u zid. Možda mu je to pomoglo da bolje vidi i ranije krene
2 hours ago2 hr Just now, radisa said:jbg, ja video smao ovu odbranu od cele tekme... :(Ti samo Vinija gledas.
2 hours ago2 hr Just now, Mindaugas Žukauskas said:Interesantno da golman postavi samo dvojicu u zid. Možda mu je to pomoglo da bolje vidi i ranije kreneUčio na grešci golmana Jordana.
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, Jeremija said:Sta ti je sportska pravda, odluka da se odmore igraci protiv Francuske se pokazala katastrofalno...Tek se ce pokazati, razguzice ih Brazil u sledecem kolu, a da su izasli na megdan Francuskoj i uzeli prvo mesto igrali bi sa Svedskom pa onda sa Paragvajema vise od toga, ostace zapamceni kao indijanci koji su predali prvo mesto u grupi, jedini u istoriji Edited 2 hours ago2 hr by JohnnyD
2 hours ago2 hr Oba tima zasluzila su prolaz. Ali pravila su neumoljiva. Prolazi samo tim koji je postigao gol vise. Edited 2 hours ago2 hr by Dimitrije
2 hours ago2 hr E jbm mu miša, žao mi slonova... Norveška nit smrdi nit mirise, ovaj Haland mi ne radi nešto. Slobodnjak da je išao još samo malo levo, bio bi gol turnira.
2 hours ago2 hr 1 minute ago, aram said:ali zašto najbolji igrač slonova ulazi tek u 60-om minutu, jel nešto povređen bio?odmarao ga za brazil
2 hours ago2 hr 1 minute ago, JohnnyD said:Tek se ce pokazati, razguzice ih Brazil u sledecem kolu, a da su izasli na megdan Francuskoj i uzeli prvo mesto igrali bi sa Svedskom pa onda sa ParagvajemZasto se kod nekih nasih ljudi nakupi toliko negativnosti posle ovako dobre utakmice?