June 30Jun 30 17 minutes ago, Lyckety Splyt said:Hoće li neko konačno da napiše za neupućene šta je bilo na ACN-u? Senegal mimo pravila napustio finalnu utakmicu. Vratili se kad su se odljutili i dobili Maroko na penale / produzetke nebitno, zaboravih.Casna i postena Fudbalska Federacija Afrike ispravila nepravdu i dodjelila titulu Maroku za zelenim stolom
June 30Jun 30 3 hours ago, Valk said:Smećari, ja sam u šoku da poslovično moralna vertikala PPP-a podržava i navija za ove lopovske klošare.Oducice ih kanadjani od fucibala mmw
June 30Jun 30 4 hours ago, Valk said:Smećari, ja sam u šoku da poslovično moralna vertikala PPP-a podržava i navija za ove lopovske klošare.
June 30Jun 30 Bio sam zatecen kad je Hakimi masio, of all people. Mislio sam da je gotovo.Ono kako je Bonu skino onaj zadnji penal, to je Oblak pokusavao u onom finalu protiv Reala 2016.Bilo je odlicno drugo poluvreme, prvo i produzeci smaracina. Maroko je bolji tim od ovih, kvalitetniji su prosto, naocigled.Mrzi me da guglam rostere i godine, ali se cini da su nekako iskusniji, smireniji, uigraniji, fokusiraniji i da imaju veca jaja.Nisu se uspanicili kad su primili gol, neka labilna repstacija bi primila i drugi kad se otvorilo Edited June 30Jun 30 by Ratamahatta