June 30Jun 30 Dali su u zadnjem minutu gol kakav se daje u 15'Savrsen centarsut izmedju 2 buzdovana, savrsen tajming skoka i intenzitet udarca glavom. Gosa nije mogo nistaAsistencija za gol Nizozemaca ce se prepricavati jos dugo, sjajno Edited June 30Jun 30 by Ratamahatta
June 30Jun 30 Kakve su biblijske karme radile da se baš ovaj što promaši za metar preziva Timber. Od sad ovo da se pušta kao kompilacija njegovih hajlajta.
June 30Jun 30 Ne znam da li sam ikada video ovakvu penal seriju. Prečkadve stativegolman nakon odbrane petom ubacuje u golmetar pored gola šutira liksamervilu golman ostavi čitavu stranu, on u golmana hahah
June 30Jun 30 odgledah.ovaj komentator na RTS pohvali na početku dinamičnost, ja videh uglavnom grubost. i, malte ne cela utakmica u potezanju, saplitanju, fauliranju. kada tome dodam viđeno na drugim utakmicama gaženje stopala, prešaltovaću se na ženski i mali fudbal.kakvo bedno izvođenje penala.bravo maroko, navijam za vas.
June 30Jun 30 Pročitah da je Gakpo izgubio nerođenu bebu pre dva dana i da je zato onoliko plakao kad je dao gol, i kad je cela klupa Holandije utrčala da ga grli i teši.Baš teško.
June 30Jun 30 Ali koji je car golman Maroka, stojeci im odbranio sve.Golman Holandije za to vreme, odbranio pa nije bio zadovoljan odbranom i uterao ga
June 30Jun 30 1 hour ago, đorđe geprat said:kakvo bedno izvođenje penala.bednici https://x.com/adebayomoses217/status/2013160312564793852
June 30Jun 30 Smećari, ja sam u šoku da poslovično moralna vertikala PPP-a podržava i navija za ove lopovske klošare.
June 30Jun 30 Kako je krenulo sa mojim predviđanjima, sad će da svi pospadaju, pa ću na kraju navijati za Vinija Jr...Postaće mi još simpatičan, spram svih govnara koji se provlače... Edited June 30Jun 30 by radisa
June 30Jun 30 1 hour ago, đorđe geprat said:prešaltovaću se na ženski i mali fudbal.e tu bi se tek usrećio Edited June 30Jun 30 by aram
June 30Jun 30 1 hour ago, aram said:e tu bi se tek usrećioima još luđei ovo Edited June 30Jun 30 by đorđe geprat
June 30Jun 30 2 hours ago, radisa said:Kako je krenulo sa mojim predviđanjima, sad će da svi pospadaju, pa ću na kraju navijati za Vinija Jr...Postaće mi još simpatičan, spram svih govnara koji se provlače...Kako se to provukao Maroko majke ti?Potpuno su nadigrali Holandiju u ovom mecu.Igraju na prvenstvu odlican fudbal, klizi lopta, bas lepo,I bez foliranja i kukanja.CAN je druga prica.