June 30Jun 30 Just now, Ratamahatta said:Tako je bre!Sad ce i Marokanci i Nizozemci da pale i privrcu kontejnereA i mi bi mogli zbog Matića da blokiramo RTS, ovo je gore od dnevnika.
June 30Jun 30 Zao mi nizozemskog golmana Vidica s Temua. Dono im je penale onom intervencijom i onda zasere slucajno onaj prvi golMarokoa ni zreb ne mazi, sta sve moraju da igraju od pocetka... Protiv Frankreich u 1/4 je finale pre finalaBrazil, Nizozemska, domacin, pa vrv Francuska... Dok tamo dole Kolumbija ima livadu do polufinala Edited June 30Jun 30 by Ratamahatta
June 30Jun 30 Just now, kralj said:A i mi bi mogli zbog Matića da blokiramo RTS, ovo je gore od dnevnika.LJUDI MOJI
June 30Jun 30 Just now, kralj said:A i mi bi mogli zbog Matića da blokiramo RTS, ovo je gore od dnevnika.ne znam, uživao sam kao hrt elita
June 30Jun 30 najsmesnija penal serija koju sam gledao... 2 stative 1 precka 1 skoro korner zastavica 1 autogol i 1 stojeca odbrana golmana kao na segi
June 30Jun 30 Just now, 189- said:najsmesnija penal serija koju sam gledao... 2 stative 1 precka 1 skoro korner zastavica 1 autogol i 1 stojeca odbrana golmana kao na segiPritizagOvo je bilo polufinale pre polufinalaOnaj car sto je projektovao da Nizozemska osvaja moze da prepusti AI-u svoje radno mesto
June 30Jun 30 Verbruggen ipak tragičar. Posle onog ludila što je odbranio, ubacio na bizaran način sam sebi loptu u gol na drugom penalu.
June 30Jun 30 Nemam razloga da volim Maroko..narocito posle onoga na CAN zimus..Ali mi je sad nekako toplo oko srca, traume iz detinjstva jbg..Jos se trese Virdzile..
June 30Jun 30 Just now, bios said:Verbruggen ipak tragičar. Posle onog ludila što je odbranio, ubacio na bizaran način sam sebi loptu u gol na drugom penalu.ma branio je ko zmaj celu tekmu, samo nije imao sreće. bio je i penalima generalno jači od bona, ali su šutirali tragično
June 30Jun 30 Maroko je samo svezKako je Argentina uzela 78 i 86, Urugvaj 30 i Francuska 98 se zaboravilo
June 30Jun 30 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:ma branio je ko zmaj celu tekmu, samo nije imao sreće. bio je i penalima generalno jači od bona, ali su šutirali tragičnoPa to, rekoh bizarno. I ovaj je odbranio pa ćusnuo nekako nogom u padu u gol. A u 120 jednu grešku nije imao, gol ide na dušu Virgilu.
June 30Jun 30 2 minutes ago, Ratamahatta said:Maroko je samo svezKako je Argentina uzela 78, 86 i 22, Urugvaj 30 i Francuska 98 se zaboravilo Edited June 30Jun 30 by Pokojni Ruxin
June 30Jun 30 Dobar mec i zasluzeno dalje ide Maroko, po prikazanom. Dobro je i sto je sudija pustio da se igra, umesto sto je mogao da unakazi tekmu, sto bi svakako islo na ruku Oranjadi. Ona pickica (6) na koju su ocigledno mudro nagazili Marokanci, u prvom je padao i kukao sve dok nije dobio stvarni udarac u celo. I ne nasedose sudije ni tada.Bolje sanse, igra bez trunke respekta prema protivniku koji je mogao bolje, ali ovi momci su jebeno jaki, fizicki i u glavi.Ne kladim se ali kao da mi je prosao tiket.