Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Holandija - Maroko 30. jun 03:00 Monterrey

Dalje ide 23 members have voted

1. 1. Dalje ide

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/30/26 at 01:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Ratamahatta said:

Tako je bre!

Sad ce i Marokanci i Nizozemci da pale i privrcu kontejnere

A i mi bi mogli zbog Matića da blokiramo RTS, ovo je gore od dnevnika.

• Replies 98
  • Views 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• najsmesnija penal serija koju sam gledao... 2 stative 1 precka 1 skoro korner zastavica 1 autogol i 1 stojeca odbrana golmana kao na segi

• Pročitah da je Gakpo izgubio nerođenu bebu pre dva dana i da je zato onoliko plakao kad je dao gol, i kad je cela klupa Holandije utrčala da ga grli i teši. Baš teško.

• Svarog
    Svarog

Jedino pravedno bi bilo da Maroko pobedi, a onda tri dana kasnije da im FIFA javi da ipak ne idu oni dalje nego Holandija. Trebalo bi narednih 100 godina da otplaćuju karmu zbog poslednjeg prvenstva

Zao mi nizozemskog golmana Vidica s Temua. Dono im je penale onom intervencijom i onda zasere slucajno onaj prvi gol

Marokoa ni zreb ne mazi, sta sve moraju da igraju od pocetka... Protiv Frankreich u 1/4 je finale pre finala

Brazil, Nizozemska, domacin, pa vrv Francuska... Dok tamo dole Kolumbija ima livadu do polufinala

Edited by Ratamahatta

Just now, kralj said:

LJUDI MOJI

Marocojones 😍😎

Just now, kralj said:

ne znam, uživao sam kao hrt elita fantom

najsmesnija penal serija koju sam gledao... 2 stative 1 precka 1 skoro korner zastavica 1 autogol i 1 stojeca odbrana golmana kao na segi

Just now, 189- said:

najsmesnija penal serija koju sam gledao... 2 stative 1 precka 1 skoro korner zastavica 1 autogol i 1 stojeca odbrana golmana kao na segi

Pritizag

Ovo je bilo polufinale pre polufinala

Onaj car sto je projektovao da Nizozemska osvaja moze da prepusti AI-u svoje radno mesto

1 minute ago, Ratamahatta said:

LJUDI MOJI

Teše ga još u kabini dok ponavlja Kri-sensio.

Verbruggen ipak tragičar. Posle onog ludila što je odbranio, ubacio na bizaran način sam sebi loptu u gol na drugom penalu.

Nemam razloga da volim Maroko..narocito posle onoga na CAN zimus..Ali mi je sad nekako toplo oko srca, traume iz detinjstva jbg..

Jos se trese Virdzile..

Just now, bios said:

Verbruggen ipak tragičar. Posle onog ludila što je odbranio, ubacio na bizaran način sam sebi loptu u gol na drugom penalu.

ma branio je ko zmaj celu tekmu, samo nije imao sreće. bio je i penalima generalno jači od bona, ali su šutirali tragično

Maroko je samo svez

Kako je Argentina uzela 78 i 86, Urugvaj 30 i Francuska 98 se zaboravilo fantom

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

ma branio je ko zmaj celu tekmu, samo nije imao sreće. bio je i penalima generalno jači od bona, ali su šutirali tragično

Pa to, rekoh bizarno. I ovaj je odbranio pa ćusnuo nekako nogom u padu u gol. A u 120 jednu grešku nije imao, gol ide na dušu Virgilu.

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Maroko je samo svez

Kako je Argentina uzela 78, 86 i 22, Urugvaj 30 i Francuska 98 se zaboravilo fantom

fantom

Edited by Pokojni Ruxin

Dobar mec i zasluzeno dalje ide Maroko, po prikazanom. Dobro je i sto je sudija pustio da se igra, umesto sto je mogao da unakazi tekmu, sto bi svakako islo na ruku Oranjadi. Ona pickica (6) na koju su ocigledno mudro nagazili Marokanci, u prvom je padao i kukao sve dok nije dobio stvarni udarac u celo. I ne nasedose sudije ni tada.

Bolje sanse, igra bez trunke respekta prema protivniku koji je mogao bolje, ali ovi momci su jebeno jaki, fizicki i u glavi.

Ne kladim se ali kao da mi je prosao tiket.