June 29Jun 29 5 minutes ago, Guuundogan said:Samo brazil moze da pobedi francuze ovdeA brazil-argentina ce biti poslasticaKakav crni Brazil, samo Argentina ili Spanija
June 29Jun 29 17 minutes ago, Lancia said:Navijaj za Spaniju Već sam napisala da nemam ništa protiv da osvoji Pedrostan, još da odbiju pehar od Narandžastog pedo-ubice i sve pet.Ok, 1-1, priruda, mnogo dobro
June 29Jun 29 Just now, kud u maglu Simoviću said:kod paragvajćana jedino dresovi vredni pažnjeLiče na Arg i Uru rezervne, me likey.EditBar im se vratio prvi čovek u istoriji fudbala koji je dobio crveni karton zbog navodnog trash-talka Edited June 29Jun 29 by Valk
June 29Jun 29 25 minutes ago, Valk said:Kako god, ne bih da Nemačka osvoji WC, ne zaslužuju da se izjednače sa Selesao.I pored onih 1:7 usred Belo Orizontea?
June 29Jun 29 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Jedini čovek kojem nisu smeli dati prostora sve smo cuvali samo tog igraca nismo
June 29Jun 29 3 minutes ago, ubibobi said:I pored onih 1:7 usred Belo Orizontea? Bilo, ne ponovilo se. Da su se tad izjednačili pa okej, ova sada Nemačka mi je
June 29Jun 29 6 minutes ago, Lancia said:Kakav crni Brazil, samo Argentina ili SpanijaJedino oni ako se dovuku do finala imaju sansu i ne bih bio iznenadjen da pobede nekako. Francuzi ce biti novi prvaci sveta. Argentina nema sanse da ih pobedi na ovom prvenstvu.