June 29Jun 29 7 minutes ago, Lancia said:@Valk si ziva? Jesam, ovo je samo mali upset, nešto slično kao kad se Kurasao drznuo da izjednači.S tim što je Kurasao simpa a ovi vombati iz Paragvaja baš i nisu.Kako god, ne bih da Nemačka osvoji WC, ne zaslužuju da se izjednače sa Selesao.
June 29Jun 29 Ali stvarno mi nerealno sve, Brazil vise nije Brazil, Nemci vise nisu Nemci, Italije nema. Ovo nije stari fudbal
June 29Jun 29 2 minutes ago, Valk said:Jesam, ovo je samo mali upset, nešto slično kao kad se Kurasao drznuo da izjednači.S tim što je Kurasao simpa a ovi vombati iz Paragvaja baš i nisu.Kako god, ne bih da Nemačka osvoji WC, ne zaslužuju da se izjednače sa Selesao.Navijaj za Spaniju
June 29Jun 29 3 minutes ago, Lancia said:Navijaj za Spaniju Kad bi zaigrali kao na EP pre dve godine, što da ne...nego su opet počeli sa tika-takom.
June 29Jun 29 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Kad bi zaigrali kao na EP pre dve godine, što da ne...nego su opet počeli sa tika-takom.Vise lici tiki-taka na nemacko prvo poluvreme ovde nego sto igraju Spanci. Bukvalno smo gledali rukomet Gummersbacha.
June 29Jun 29 1 minute ago, Lancia said:Vise lici tiki-taka na nemacko prvo poluvreme ovde nego sto igraju Spanci. Bukvalno smo gledali rukomet Gummersbacha.E? Ne znam, ja se uključio neki sekund pre nego što je pao gol.
June 29Jun 29 Just now, Pokojni Ruxin said:jel postoji neki razlog zašto musijala sa klupe gleda sanea?da jbt ja zaboravio coveka, ako nije povreda Negelsman je kreten