1 hour ago1 hr Drugi zuti koji su oprostili Japancima. Sudije bas nemaju kriterijum; sve kapiram, ali ova gazenja ne.
1 hour ago1 hr Brazil ima sredinu terena iz 19. veka, vec trece ili cetvrto prvenstvo zaredom. To je sustina. Mozda opet neki Vini na silu izvuce nesto, ali to pali do ovih prvih kola nokauta
1 hour ago1 hr 7 minutes ago, Lancia said:Donecu ti Vinijev dres, mame mi. Bio sam pre mesec dana u Madridu, na svakom koraku bio po jedan... Jedva sam.odoleo...
1 hour ago1 hr Suđenje blamaža. Za ovakvu utakmicu nedopustive sudijske greške makar i one sitne. Korner, aut, gaženje po nozi, kriterijum žutih kartona... sve na štetu Brazila.
1 hour ago1 hr Jbt Japan je bas ozbiljna ekipa Navijam za Brazil ali ne bi mi bilo zao ni Japanci da prodju
1 hour ago1 hr Meni je ovo verovatno prvi nesimpatican tim Brazila. Sredina im je prespora. Nikakav dupli pas, makar delimicno uspesan, propast. Japanci disciplinovani. Mozda su mogli pokusati zavrsni pas, par puta kada su probili po krilima, no nakon gola, to im i nije poenta.
1 hour ago1 hr Author 1 minute ago, đorđe geprat said:odavno brazil nije brazil.od kad su ih nemci pelcovali u riju
1 hour ago1 hr 6 minutes ago, Zico said:Ajmo naši!ta generacija Japana sa Zicom mi je jedna od omiljenih
1 hour ago1 hr Cuo sam se sada sa igracima u svlacionici, kazu da ce da igraju cim reziseri prekinu da snimaju ove debele bivse svaki dan pet puta