Yesterday at 11:081 day Na ovom Mundijalu moje srce je kucalo za Islamsku republiku Iran, čime sam pokazao da verska pripadnost ne igra nikakvu ulogu. Od ovih preostalih najsimpatičniji mi je Maroko.
Yesterday at 11:191 day Author francuzi su mi gotivci od ‘82 i one nemačke oružane otimačineplus su me dodatno kupili jer su me poštedeli tisućletnjeg kokodakanja od sp u rusijial daleko je to od navijanja
21 hours ago21 hr 9 hours ago, Nikodije said:... i Paragvaj, njih volim od Francuske 98.Jeeeste, od 98
18 hours ago18 hr Popular Post Japanski reprezentativci igrali protiv 100 kom dece, posle ovoga im ni Brazil neće teško pasti.
17 hours ago17 hr Bilo mi je smešno dok nije kamera otišla na njih 20 na golu, a onda sam se raspao od smeha
13 hours ago13 hr Ja ću ovde morati za autsajdere, ako ništa ono samo zato što obožavam Don Carletta.
4 hours ago4 hr Steta sto Japanci nisu kompletni, oducili bi od fudbala pimplere.Sa druge strane u ovom dijelu kostura od jacih su samo jos Argentinci. Red je da gledamo to polufinale, a ne tamo neke Norvezane, Engleze i ostale Alzirce...