Yesterday at 08:071 day druga utakmica, i prva minada će japanci da trče i grizu 90+ minuta to nema sumnje, a da li su dorasli da tehnički i taktički pariraju brazilu ostaje nam se uverimo sutra od 21
Yesterday at 10:001 day Je l' sme da se ima sentiment prema ekipi koja već 100 godina igra pošten fudbal ili se to smatra za snobizam i lajkovanje favorita?Kopakabana >>>>> Okinawa
Yesterday at 10:151 day Kakav crni Japan, mislim svaka njima cast, hocu da gledam Brazil - Engleska/Argentina
Yesterday at 10:251 day Author uvek uz slabijeg, kad ne igra tim za koji navijam(a navijam samo za jedan), ne vidim šta je čudno pa jedna od cigli u temelju hrišćanstva je priča o davidu i golijatu
Yesterday at 10:321 day Uvek za onog ko nije priznao Kosovo protiv onog ko jeste, ako oba jesu ili nisu onda za slabijeg, i uvek protiv Hrvata i Engleza. To su moja neka pravila za navijanje. Edited yesterday at 10:331 day by Nikodije
Yesterday at 10:331 day Uvek za Brazil, Meksiko i Nemce, a ostali zavisi koliko su gotivni.Konkretno na ovom prvenstvu BiH, svi Južnoamerikanci osim Arg i Engleska. Edited yesterday at 10:341 day by Milošica
Yesterday at 11:001 day Spanija, naravno. I uvek za Italiju i Argentinu. Ranije kao i vecina u Srbiji nisam mogao da podnesem Spance u sportu.
Yesterday at 11:021 day navijam za engleze i kako me flow ponese. ne mogu ove godine za španiju, portugal ili brazil jer su skroz neozbiljne ekipe Edited yesterday at 11:041 day by Pokojni Ruxin