1 hour ago1 hr Mnogo je lakše rendati kad se protivnik izduva. Zašto Brazil nije rendao u prvom kao što je u drugom? Zato što na klupi imaju matorog Anđelotija. Da su Japanci dali i 2 komada u prvom opet bi izgubili, prosto se videlo kako ih Brazilci dave kao zmija žabu u drugom.Iskreno mi žao, navijao sam za samuraje.Hot tejk, ide Brazil daleko na ovom prvenstvu.
1 hour ago1 hr Pa dobro manijače, teško da postoji selektor na svetu koji ne misli da treba čuvati snagu i za drugo poluvreme. Ja sam imao nekog idiota na malom fudbalu koji je maltene na svskom terminu uzvikivao: "Ljudi, ako mislimo da damo gol moramo da šutiramo"! Ali taj je imao dve leve, pa je bilo čak i polusimpatično.
1 hour ago1 hr 6 minutes ago, Filozof manijak said:Hot tejk, ide Brazil daleko na ovom prvenstvu.gospode nadam se da ne, neću preživeti još jednu valkirinu pobedu
1 hour ago1 hr 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:gospode nadam se da ne, neću preživeti još jednu valkirinu pobeduŠto je najgore uopšte ne gotivim ove karioke
23 minutes ago23 min On 28. 6. 2026. at 13:00, Lancia said:Spanija, naravno. I uvek za Italiju i Argentinu. Ranije kao i vecina u Srbiji nisam mogao da podnesem Spance u sportu.Penjaroja i Ibon promenili sve