1 hour ago1 hr E jbg. Brazil zasluženo, a Japancima svaka čast - samo šteta da od toliko kanti na SP oni baš izvuku toliko teškog protivnika.
1 hour ago1 hr Uh Martineli, jedan od najgorih. Ako ništa nagledaćemo se japanskih dresova u Silosima zbog ovog retro logoa.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, Pokojni Ruxin said:kakvo iznenađenje za sve koji nisu primetili da se razumem u fudbal daleko najbolje na ovom forumu Posle ovog posta Niponci tačno nisu imali šanse
1 hour ago1 hr Potpuno zasluženo Brazil.Iako mi nisu miljenici, drago mi je kad bilo koja ekipa pred kraj probuši "autobus".
1 hour ago1 hr Just now, Filozof manijak said:Posle ovog posta Niponci tačno nisu imali šanse zato se ja uvek kurčim jako i kad god mogu, nikad ne znaš dokle će da traje
1 hour ago1 hr 11 minuta nadoknade. sta uradise od fudbala japanci po zasluzi. dokazali da je bunker ravno porazu.
1 hour ago1 hr 1 minute ago, J-♣ said:kad bilo koja ekipa pred kraj probuši "autobus".Živa nisam da vidim formaciju 1-10-0-0 koju će da izvede Paragvaj protiv Nemaca.