June 28Jun 28 Just now, 189- said:meni se cini da je napadac zakacio defanzivcaDefanzivac je izbio loptu, a napadac mu se upetljso u noge... Nije videlo penala...
June 28Jun 28 Kao što rekoh, to nije tačno. Prvo se dogodio kontakt defanzivca s leđa nogom o nogu napadača Kanade, koji je izazvao obaranje napadača. Taj kontakt je bio pre svega ostalog: i kontrafaula i čišćenja lopte. To je penal. Edited June 28Jun 28 by Ajant23
June 28Jun 28 1 minute ago, Ajant23 said:Kao što rekoh, to nije tačno. Prvo se dogodio kontakt defanzivca s leđa nogom o nogu napadača Kanade...+1 Jasno je na FOXovom usporenom snimku da je prvi kontakt bilo saplitanje. Defanzivac je nakon toga izbio loptu, pa dobio u list.
June 28Jun 28 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:derek corneliusPa rekao agentu da mu je dosta Nemačke i da mu nađe neki klub u zemlji javorovog lista. Glupan ga odveo u Ivanjicu
June 28Jun 28 Kako du Kanađani uspeli da na prvenstvu koje organizuju ne budu domaćini na eliminacionoj utakmici? 🤣 jebena FIFA.
June 28Jun 28 27 minutes ago, Lancia said:Razmazeni ste, ko da svaki dan gledate ne znam kakav kvalitet od fudbala. X puta sam zaspao uz englesku i spansku ligu.Ovakvu utakmicu sa sjajnim taktičkim nadmudrivaanjem dveju vrsnih repki sam čekao pune 4 godine.
June 28Jun 28 1 minute ago, Filozof manijak said:Ovakvu utakmicu sa sjajnim taktičkim nadmudrivaanjem dveju vrsnih repki sam čekao pune 4 godine. Kakva sad taktika, ja sam mislio ti gledas samo igrace kako izgledaju
June 28Jun 28 Hajlajci za sada:Izbacivanje lopte s gol linijeNedosuđen penalNekoj gospođi izleteo mobilni iz ruke
June 28Jun 28 6 minutes ago, Dimitrije said:Ako ovo treba da ide u produzetke i penale, odmah da predjem na Netfliks.bojim se da će tako da bude na svim utakmicama otprilike jednakih reprezentacija. strah od greške i eliminacije, taktiziranje.