June 28Jun 28 Najbolje prvenstvo ikad, they said. Kvalitetnije utakmice počinju u eliminacionoj fazi, they said
June 28Jun 28 Author 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Zašto je komentator smoren? Pa ne igraju neki naši susjedi ili švicarcijel rekao da je neko igrao u javoru?il sam ja utripovao
June 28Jun 28 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Zašto je komentator smoren? Pa ne igraju neki naši susjedi ili švicarcijel AS?
June 28Jun 28 2 minutes ago, Filozof manijak said:Najbolje prvenstvo ikad, they said. Kvalitetnije utakmice počinju u eliminacionoj fazi, they said Razmazeni ste, ko da svaki dan gledate ne znam kakav kvalitet od fudbala. X puta sam zaspao uz englesku i spansku ligu. Edited June 28Jun 28 by Lancia
June 28Jun 28 4 minutes ago, mandingo said:Kako su losi na prekidima Bafana.... Mogli su 2 komada komotno da prime.Mogli su da kanadski igraci nisu ometali jedno druge u skoku.
June 28Jun 28 Author 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel rekao da je neko igrao u javoru?il sam ja utripovaoderek cornelius
June 28Jun 28 Inače, apropo kontrafaula za penal. Taj kontakt se dogodio nakon kontakta nogom s leđa u nogu, koji je izazvao saplitanje. Sada sam vratio snimak da proverim. Stvarno mi ovaj VAR povremeno nije jasan... Edited June 28Jun 28 by Ajant23