June 27Jun 27 ulazak u najzanimljiviju fazu takmičenja počinje “najtanjim” paromkanadani ubedljivi u grupi, jafrikanci ‘nako
June 28Jun 28 Juzna Afrika mi je uvek bila zanimljiva. Himna na 4 jezika, kao bratstvo jedinstvo, a repka sve Zulu i Xhosa. Ragbi ima dosta belaca jos uvek. To je valjda ostalo od apartheid-a, gde su belci igrali ragbi po Tim privatnim skolama a ostali fudbal.
June 28Jun 28 meni JAR najbezveznija afrička reprezentacija, ne znam nijednog igrača. i Tunis koji je najgora reprezentacija na prvenstvu ima igrače u Francuskoj i u Bundesligi, ovi nemaju nikoga u jačim lligama, svi iz Orlando Piratsa Edited June 28Jun 28 by levi
June 28Jun 28 7 minutes ago, levi said:meni JAR najbezveznija afrička reprezentacija, ne znam nijednog igrača. i Tunis koji je najgora reprezentacija na prvenstvu ima igrače u Francuskoj i u Bundesligi, ovi nemaju nikoga u jačim lligama, svi iz Orlando PiratsaTo jeste cudno. Zar nije Ajax imao tamo akademije neke? Pienaar je cini mi se ponikao u nekoj takvoj.