June 27Jun 27 I5 minutes ago, Valk said:Aj što je subjektivan nego što ne znam ko mu je "rekreativac iz Saudijske Arabije", dočim mu je Argentina No1 a predvodi je Messi iz Intermajamija.Naravno, ovo je samo for the sake of an argument, takva sam osopa.Messi Fabinho, bivsi igrac Liverpoola, zadnji vezni, pre par godina jedan od najboljih na svetu, sad, protiv Maroka, bukvalno izgledao kao zalutao na teren...Mesi izgleda i igra isto kao i pre 4 godine... I Kristina, ali za ovog drugog to nije kompliment... Nemoguce da Brazilci nemaju nesto bolje od Fabinha (i Casemira) da pozovu... I generalno, to sto sam gledao Brazil, i ono sto igraju onih 5 ekipa koje sam pobrojao meni ne izgleda kao slican kvalitet... Zivi bili pa videli... Svi mi imamo neko svoje misljenje... :)
June 27Jun 27 Sa Brazilom je problem, sto vec neko vreme nemaju ofanzivno dominantan tim. Kao onaj gde je igrao Romario, ili Ronaldo, gde ptotivnika hvata nervoza (da ne kazem da mu se tresu gace), a da mec jos nije ni krenuo.Ovo ostalo ste rekli. Spanci nisu zdravi; Englezi imaju igrace i deluju ubedljivije nego ranije; Holandija mi je srednji esalon i treba puno toga da se poklopi; Nemci su prilicno suplji pozadi; Argentina je top tim, mada sigurno ne i najbolji; Francuzi nemaju mane individualno, no to ne mora nista da znaci.Da li sam nekog zaboravio, hmmm. Da. Portugal je skup odlucnih pojedinaca, sa meni relativno nepoznatom odbranom, a problem je sto igra i igrac sa 41+ godina; tesko je da ih shvatim ozbiljno skroz.
June 27Jun 27 8 hours ago, Peter Fan said:Biko je na FS1 (Fox Sports). No, nisi ništa propustio. Amaterski fudbal.Nemam to, nemam kabl nego Fox one. Nije bio u ponudi drugi prenos ili ja nisam dobro gledao jer je klinac svakako zapeo da gleda Yamala. Ali radije ću da gledam amaterski ali pošten fudbal nego ono mučenje sa raspalim Urugvajem.