June 27Jun 27 Nisam gledao jer su Fox smarači dali samo URU-ESP. Ali su se uključili direktno prvo na stadion, pa onda na slavlje na ostrvu. Kakav divan narod U prvom planu posle utakmice Vozinha i njegova keva u publici
June 27Jun 27 Smotani su jako pred golom CVAfricki bosanci manje viseNe igraju lepo, ali mnogo volem kad vaki aucajderi prodjuDobice ih Argentina na Mesijeve guzove Edited June 27Jun 27 by Ratamahatta
June 27Jun 27 Voli Atgentina da ga popuši povremeno protiv autsajdera. Urlikao bih kao kad ih je Kamwrun otkačio sa igračem manje, doduše u grupi.
June 27Jun 27 Jeste Argentinu ukenjao zreb, al nije ovde nemoguce iznenadjenje - 'Rcani imaju brzinu i fizicku snagu da pariraju Argentincima. Sa druge strane, Argentina je jedina (uz Nemacku) koja moze da zaustavi Francuze ovde, tako da nisam pametan. Sve u svemu, bice spektakl.
June 27Jun 27 12 minutes ago, JohnnyD said:Jeste Argentinu ukenjao zreb, al nije ovde nemoguce iznenadjenje - 'Rcani imaju brzinu i fizicku snagu da pariraju Argentincima. Sa druge strane, Argentina je jedina (uz Nemacku) koja moze da zaustavi Francuze ovde, tako da nisam pametan. Sve u svemu, bice spektakl.Spanija ne moze?
June 27Jun 27 Author 1 minute ago, Lancia said:Spanija ne moze?mislim da ne može, al može holandijamožda
June 27Jun 27 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mislim da ne može, al može holandijamoždaKako to, majku mu pa Spanija je jedna od retkih selekcija uz Englesku, koja ne lezi Francuzima. Kakvi crni Holandjani, petlovi ih pune ko od sale uvek.
June 27Jun 27 Author koliko sam shvatio španci imaju problem sa rovitošćutm pojedinih igrača iz startnih jedanaestgledajući do sada holanđani su pokazali najviši peak u izvedbi, bar meni laiku
June 27Jun 27 37 minutes ago, Lancia said:Spanija ne moze?tjah... jamal slabo nesto, vilijams se povredio, jedva dobili ocajni urugvaj...
June 27Jun 27 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:gledajući do sada holanđani su pokazali najviši peak u izvedbi, bar meni laikuNema nista od toga, jebace ih maroko 0:0