June 27Jun 27 i ja mislim da Holandija tesko moze sa Marokom, nemaju mnogo oruzja napred, ako Gakpo proradi to je to.. svakako uzasan zreb za "fudbalske sladokusce"
June 27Jun 27 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:koliko sam shvatio španci imaju problem sa rovitošćutm pojedinih igrača iz startnih jedanaestgledajući do sada holanđani su pokazali najviši peak u izvedbi, bar meni laikuProvejava™ ovde da je Francuska vec sampion, meni su veci favoriti Brazil i Argentina, kao laiku takodje.
June 27Jun 27 13 minutes ago, Lancia said:Provejava™ ovde da je Francuska vec sampion, meni su veci favoriti Brazil i Argentina, kao laiku takodje.Argentina broj 1, fra broj 2, esp broj 3, ger broj 4, hol broj 5...Bilo ko da osvoji osim ovih, po meni, bice bas iznenadjenje, a ovi mogu dobiti medjusobno bilo ko, bilo koga... Zavisi od svega, koliko ona rupa na Holandskom golu ima dan, koliko rupe u fra i arg pozadi budu zatvorene, koliko rano udje u igru Undav mesto jednog od ona dva uzimaca mesta iz Liverpoola i Arsenala, i koliko se Spanci oprave dok ne bude stani-pani...
June 27Jun 27 29 minutes ago, radisa said:Argentina broj 1, fra broj 2, esp broj 3, ger broj 4, hol broj 5...Bilo ko da osvoji osim ovih, po meni, bice bas iznenadjenje, a ovi mogu dobiti medjusobno bilo ko, bilo koga... Zavisi od svega, koliko ona rupa na Holandskom golu ima dan, koliko rupe u fra i arg pozadi budu zatvorene, koliko rano udje u igru Undav mesto jednog od ona dva uzimaca mesta iz Liverpoola i Arsenala, i koliko se Spanci oprave dok ne bude stani-pani...Stvarno bre Radisa, jel ti vidis nesto sto ja ne vidim, pa za tebe ne postoji Brazil? Holandjani i Nemci imaju bolji sastav ili trenera?
June 27Jun 27 Just now, Lancia said:Stvarno bre Radisa, jel ti vidis nesto sto ja ne vidim, pa za tebe ne postoji Brazil? Holandjani i Nemci imaju bolji sastav ili trenera?Meni Brazil gde Kazemiro ulazi da krpi ne uliva poverenje da moze daleko... Da ne pricamo o onom rekreativcu iz Saudijske Arabije...Uz to posto pricamo o licnim utiscim tim koji ima mog omiljenog™ igraca, na mojim listama nema sta da trazi...
June 27Jun 27 10 hours ago, bios said:Nisam gledao jer su Fox smarači dali samo URU-ESP. Biko je na FS1 (Fox Sports). No, nisi ništa propustio. Amaterski fudbal.
June 27Jun 27 17 minutes ago, radisa said:Meni Brazil gde Kazemiro ulazi da krpi ne uliva poverenje da moze daleko... Da ne pricamo o onom rekreativcu iz Saudijske Arabije...Uz to posto pricamo o licnim utiscim tim koji ima mog omiljenog™ igraca, na mojim listama nema sta da trazi... Gle ti Radisu koliko je subjektivan
June 27Jun 27 francuska, engleska ili japan, sve ostalo su neozbiljni timovibrazil Edited June 27Jun 27 by Pokojni Ruxin
June 27Jun 27 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:francuska, engleska ili japan, sve ostalo su neozbiljni timovibrazil Kvotovan si Rukso. Steta samo sto ces izbegavati forum posle SP.
June 27Jun 27 izbegavaću ga i kad japan osvoji, osim ako se ne potrudite da budete mnogo zanimljiviji nego što ste inače dok ne startuje premier liga
June 27Jun 27 2 hours ago, Lancia said:Gle ti Radisu koliko je subjektivan Aj što je subjektivan nego što ne znam ko mu je "rekreativac iz Saudijske Arabije", dočim mu je Argentina No1 a predvodi je Messi iz Intermajamija.Naravno, ovo je samo for the sake of an argument, takva sam osopa.Messi
June 27Jun 27 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:samo na ppp-u iz očiglednih razloga, ne i generalno Ko te ne zna da si ovde folirant, skupo bi te platio