Yesterday at 00:141 day 4 minutes ago, radisa said:Urugvaj mora da pobedi Španiju da prođe.... Milim da se sa 3 boda neće ići dalje, evntulano jedna ekipa...Pa oni ce biti ta ekipa jer ce imati 0 gol razliku. Grupe A, C, E su skoro sigurno losije, a vjerovatno i J, plus ako Bosna i Katar bude X i oni ce biti losiji.
Yesterday at 00:151 day 3 minutes ago, Hamlet Strašni said:Ali sa tri nerešene imaš 0 gol razliku. A sa jednom pobedom i dva poraza, verovatnije - nego +Upravo to. Škoti i Šveđani će (verovatno) imati po 3 boda i negativnu gol razliku. Gana takođe verovatno gubi obe preostale utakmice. To su tri koje ispadaju sa 3 boda. Edited yesterday at 00:181 day by Gandalf
Yesterday at 00:161 day O cemu vi raspravljate, Cape Verde ce se usrati u Saudijsku Arabiju, tipa 3:0
Yesterday at 00:181 day 1 minute ago, Gandalf said:Upravo to. Škoti i Šveđani će (verovatno) imati po 3 voda i negativnu gol razliku. Plus Gana i ko još?Cesi, Ekvador, Alzir. Plus iz Belgijske grupe tesko da ce treci imati vise od 3 boda. Edited yesterday at 00:201 day by DrZhivago
Yesterday at 00:191 day Ne znam, ja bi volo da CV ide dalje najvise na svetu, ali mundijal je toOvi prvi put tu, arapi uvek tuMogu arapi nekako mrljavo da dobiju 1-0 na bazi kurca i odu dalje ni krivi ni duzni, a moze i X neki da bude uopste se ne bih cudio. Poput obe belgijske tekmeMeni je da Urugvaj ispadne, antipaticni su mi tradicionalnoJedino Kanobio izgleda kao blokader, svi ostali gangsteri Edited yesterday at 00:231 day by Ratamahatta
Yesterday at 00:241 day Veliki je kapital karati nekog 3-4 razlike i u ovom formatu, sad se posle 2 kola tacno vidiJos jedan bod u dve tekme i mirna backa Edited yesterday at 00:371 day by Ratamahatta
Yesterday at 00:461 day Kako vas ne mrzi da gledate Bielsu u ove sitne sate, jbt Koliko je G/A upisao 1 Darwin?
Yesterday at 08:231 day Bielsa se i jeste zajebao nepozivanjem Suareza. Znao sam za Nunjeza, ali nisam znao ostale koje imaju, pa reko ok, mladji su i kidaju, nema Suarez tu sta da trazi. Sad vidim da nemaju pojma, a i prilicno su nadmeni bez pokrica, svi ti njihovi napred. Suarez bi doneo sigurnost, posto je dao i 6 golova ove sezone na 10 utakmica u ligi, bio bi sigurno korisniji od Ronalda za Portugal.