Thursday at 08:455 days 20 minutes ago, Frank Pembleton said:Evo komšije igraju "mice"...Sjajni su decki na tribini. Dobro, ovde imam analytics bias, posto cenim kad se pokusava, na svaki nacin pronaci neku prednost. Cini mi se da su Hrvati dosta bave time. Sad "moneyball" ti nece resiti sve probleme ali ce ti svakako pomoci. Recimo @Pokojni Ruxin je pisao ovde da Tuchel nije uzimao Palmera i Fodena, posto nisu kompaktiblini sa Kejnom. Videlo se na utakmici juce, ni jedni ni drugi nisu hteli da ispucavaju lopte, nego su gradili iz pozadine i tako osvajali prostor i slicne stvari.
Thursday at 13:255 days Ne znam za offensive chants o drugim državama ali znam da imaju pesmu o pedo-Trampu zbog koje su im pretili izbacivanjem sa stadiona
Thursday at 13:375 days 10 minutes ago, Valk said:Ne znam za offensive chants o drugim državama ali znam da imaju pesmu o pedo-Trampu zbog koje su im pretili izbacivanjem sa stadiona Daj neki link. Valah su time zaradili kredit za pišanje u fontane Dalasa
Thursday at 14:094 days Anti-Trump chants are common: Australian fans were heard chanting, “Aussie boys are on a bender, Donald Trump is a sex offender,” and English fans have a similar one: "He's Fat, Got Piles, He's in the Epstein Files, Donald Trump... Donald Trump..." ("The English got their chants ready for June 23rd"
Thursday at 15:204 days 6 hours ago, mandingo said:Sjajni su decki na tribini. Dobro, ovde imam analytics bias, posto cenim kad se pokusava, na svaki nacin pronaci neku prednost. Cini mi se da su Hrvati dosta bave time. Sad "moneyball" ti nece resiti sve probleme ali ce ti svakako pomoci. Recimo @Pokojni Ruxin je pisao ovde da Tuchel nije uzimao Palmera i Fodena, posto nisu kompaktiblini sa Kejnom. Videlo se na utakmici juce, ni jedni ni drugi nisu hteli da ispucavaju lopte, nego su gradili iz pozadine i tako osvajali prostor i slicne stvari.Meni su oni ok jer umeju i na svoj račun da se zezaju i kažu: Ovde smo baš fulali, kao što każu kad promašeprognozu sastava kao što jesu...
Thursday at 18:334 days 43 minutes ago, hefaca said:Jel mogu i veceras da igraju Englezi i Hrvati? 🙏Mogu, ako imas vracanje unazad na svojoj kablovskoj.