1 hour ago1 hr Pa ovo je bilo dojajano bas, Harikejn pokidao, iskupio se za ono cupkanje kod prvog penala koje je fakat bilo L
1 hour ago1 hr 40 minutes ago, stajebrebilo said:Spremio sam majicu sa grbom 3 lava sutra za posao, samo neka nastavekreće loženje
1 hour ago1 hr 11 minutes ago, Valk said:Sad ne znam jel me ložiš ili stvarno, ako je stvarno onda my bad i sorry hrvatska publiko Bravo za gol i šteta zbog Livakovića, ostade jadnik da leži smoren ko covpa.Ozbiljno. Nije igrao za jaci engleski klub, valjda samo za Birmingham - pa ga valjda zato svi vole.
1 hour ago1 hr Dokle je došlo da moram da se kladim na Hrvate da bih obezbedio da ne pobede. Ne ponosim se ali ipak je money well spent.
1 hour ago1 hr Odlicna utakmica svih 90+ minuta. Englesks impresivna. Imaju igru, igrace, jaku klupu. Jedni od favorita na ovom turniru.
1 hour ago1 hr Goce Hristov u studiu makedonske arene! Normalno, opravdava ponovljeni penal. Hvala jos jednom pretsednice Vucicu.
1 hour ago1 hr Hrvati brzi kao Srbija, ali i dalje imaju majstore. Njihova dva gola najbolji momenti meča.
1 hour ago1 hr 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Reko Rade da ih je ubio u pojam i skroz umrtvio.Rade nije samo kulov i prostak, vec i dunster.
1 hour ago1 hr 3 minutes ago, Dimitrije said:Odlicna utakmica svih 90+ minuta. Englesks impresivna. Imaju igru, igrace, jaku klupu. Jedni od favorita na ovom turniru.Klupa sve bitnija u modernom sportu
1 hour ago1 hr Tuhel liči malo na Goluma...ali je dobro utegao tim. Gospodine Tuhel, kako ste ih ovako utegli? Edited 1 hour ago1 hr by Rudolf Pingvinoglu