June 17Jun 17 Pa ovo je bilo dojajano bas, Harikejn pokidao, iskupio se za ono cupkanje kod prvog penala koje je fakat bilo L
June 17Jun 17 40 minutes ago, stajebrebilo said:Spremio sam majicu sa grbom 3 lava sutra za posao, samo neka nastavekreće loženje
June 17Jun 17 11 minutes ago, Valk said:Sad ne znam jel me ložiš ili stvarno, ako je stvarno onda my bad i sorry hrvatska publiko Bravo za gol i šteta zbog Livakovića, ostade jadnik da leži smoren ko covpa.Ozbiljno. Nije igrao za jaci engleski klub, valjda samo za Birmingham - pa ga valjda zato svi vole.
June 17Jun 17 Dokle je došlo da moram da se kladim na Hrvate da bih obezbedio da ne pobede. Ne ponosim se ali ipak je money well spent.
June 17Jun 17 Odlicna utakmica svih 90+ minuta. Englesks impresivna. Imaju igru, igrace, jaku klupu. Jedni od favorita na ovom turniru.
June 17Jun 17 Goce Hristov u studiu makedonske arene! Normalno, opravdava ponovljeni penal. Hvala jos jednom pretsednice Vucicu.
June 17Jun 17 Hrvati brzi kao Srbija, ali i dalje imaju majstore. Njihova dva gola najbolji momenti meča.
June 17Jun 17 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Reko Rade da ih je ubio u pojam i skroz umrtvio.Rade nije samo kulov i prostak, vec i dunster.
June 17Jun 17 3 minutes ago, Dimitrije said:Odlicna utakmica svih 90+ minuta. Englesks impresivna. Imaju igru, igrace, jaku klupu. Jedni od favorita na ovom turniru.Klupa sve bitnija u modernom sportu
June 17Jun 17 Tuhel liči malo na Goluma...ali je dobro utegao tim. Gospodine Tuhel, kako ste ih ovako utegli? Edited June 17Jun 17 by Rudolf Pingvinoglu