1 hour ago1 hr Lol. Sad analiziraju na mojoj areni prekide Engleza ( sto je nevidjeno za MKD) i hvale Arsenal. A onda Goce kaze pionir analitike prekida je bio pokojni Radomir Antic i velemajstor za prekide Milinko Pantic. Kakav car je Hristov. Bitolsko dete, grobar, srbofil, plakao je kad je uvalio gol Hrvatima u Skoplju za 1:1 kad su MKD, Srbija i Hrvatska bilo u istoj grupi. Plus najjaca izjava za engleske medijume ikada. Pitaju ga, kad je otisao u Barnsley, kakve su devojke u Engleskoj. Ovaj kaze mnogo su bolje u Makedoniji i Srbija - pa su ga razvlacili po novinama. Kralj.
1 hour ago1 hr Engleski plan se raspao na prvom pasu kada je Hrvatska ušla u igru sa dosta agresije i trčanja bez lopte i pritiska i iznenadila ih. Onda se raspao i hrvatski plan jer su primili glup gol iz Modrićeve greške. Sigurno im ideja nije bila da napadaju onoliko agresivno čitavo prvo poluvreme ali su jurili rezultat. Izjednačili, pa opet primili gol iz prekida pa opet jurili rezultat i izjednačili. I crkli.Dotukao ih je brz drugi gol na početku poluvremena. Tada su se svi planovi raspali a Englezi došli do igre i to je to.Meni se nimalo ne sviđa kako igraju i jedni i drugi. Ako su Englezi ovoliko osetljivi na pritisak Hrvatske, bolje i veće reprezentacije će ih unakaziti. Hrvati prosto ne mogu odigrati čitavu utakmicu u tempu koji je potreban za neki rezultat, plus mi se čini da imaju i problem sa manjkom kvalitetnih igrača koji nadoknađuju borbenošću i moralom ali ne može ni to stalno.
49 minutes ago49 min 37 minutes ago, Pokojni Ruxin said:najozbiljnija engleska do sad, jer tuhelara zna bolje nego da prosto pozove 26 na papiru najboljih igrača Super su bili u drugom, nema spora. Jedino ako se desilo da Palmer i Foden odbili da budu reserve. Ne vidim logiku da ih ne vodi na SP. To su igraci koji, imho koji mogu da udju u 70-tom minutu i promene utakmicu jednim potezom.
36 minutes ago36 min 34 minutes ago, mandingo said:plakao je kad je uvalio gol Hrvatima u Skoplju za 1:1Od sreće ili od ko nas zavadi?