2 hours ago2 hr Just now, MiddleClass said:+1Jedva cekam da povecaju na 64 ekipe i da se igra svake po dvije godine
2 hours ago2 hr I kako sad hrvacka škola proizvodi igrače i smislenu igru u kontinuitetu već deceniju i jače? U kom segmentu je razlika
2 hours ago2 hr 11 minutes ago, Bogotac said:Sta prica ovaj sa Arene mentolsamo sere o svemu i svačemu. prebacihna RTS.
2 hours ago2 hr Fala kurcu da konačno počne ovo prvenstvo.3 minutes ago, Valk said:Super se šibaju, hvala im. Nakon što smo na Portugalu izgubili sat i po života, ovo je odlična zabava.Opet Arena degen prenosi izvlačenje stradalih u zemljotresu, taj vajb ima.Na RTS skroz korektno, uživa čovek u utakmici i svakom golu.
2 hours ago2 hr Just now, Rudolf Pingvinoglu said:A što gledate na areni? Ima strimova gde oćeš.ako ćeš iskreno zato što me mrzi da mislim da li je virusčina neka ono što moram da kliknem i da moram da tražim one [x] a ovo plaćam i slika je vrlo solidna i ne puca.
2 hours ago2 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:+1Jedva cekam da povecaju na 64 ekipe i da se igra svake dvije godine 16 grupa sa po četiri. po dvoje idu dalje pa novih osam grupa sa po 4 pa opet po dvoje idu dalje pa 4 grupe sa po 4 pa pobednici igraju fajnal for.
2 hours ago2 hr 4 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:A što gledate na areni? Ima strimova gde oćeš.Iz navike, evo prebacila sam sad na RTS, i tu me sačekao Raaadeee.Sad će da kenja o crncima u Engleskoj reprezentaciji, mmw
2 hours ago2 hr odlična tekma. Hrvati se dva puta vraćaju, to je odlika ozbiljnih ekipadal je moguće da Englezi nemaju boljeg golmana od Pikforda? kod oba gola je loše reagovao, ništa to nije bilo neodbranjivo
2 hours ago2 hr Ako Engleska izgubi ima da razapnu Tuhela. Englezi dali dva gola iz prekida, hrvati dali golove kad su hteli, kako su hteli. I jedan i drugi trener znaju kako se igraju turniri, sva je steta sto moram na spavanje vrlo uskoro :P
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, đorđe geprat said:16 grupa sa po četiri.po dvoje idu dalje pa novih osam grupa sa po 4pa opet po dvoje idu dalje pa 4 grupe sa po 4pa pobednici igraju fajnal for.I opet bi se svelo na ovih 8 što su se pretplatili na boginju