2 hours ago2 hr Author Just now, Milošica said:Koliko komšije znaju da igraju fudbal.bukvalno golove daju iz školskih akcijai prvi i druginišta mrčkanje, ja tebi ti menicapcarap cap i gol
2 hours ago2 hr Kakva tekma, steta sto ovaj debil prenosi. Neko normalan bi pojeo mikrofon ko silja u crtanom.
2 hours ago2 hr Valjalo bi da pustamo scenu kad Bambiju gine majka svaki put kad Hrvati ili Bosnje daju gol
2 hours ago2 hr Super se šibaju, hvala im. Nakon što smo na Portugalu izgubili sat i po života, ovo je odlična zabava.Opet Arena degen prenosi izvlačenje stradalih u zemljotresu, taj vajb ima. Edited 2 hours ago2 hr by Valk
2 hours ago2 hr Just now, mandingo said:Kakvi luzeri su Englezi, jbt. I ko je ovaj Musa?neki lik iz mls-a koji je očigledno goat liga
2 hours ago2 hr Dobro prvenstvo, jedino jebu termini kasni i previse meceva ipak u grupama, ali kao neka revija fudbala, sto i treba da bude
2 hours ago2 hr Just now, aram said:nije ofsajd?delovalo je da jeste iz onog ugla, ali verujem da bi VARovci reagovali da je stvarno bio.
2 hours ago2 hr Lik nije normalan ovako da prenosi svetsko prvenstvo i ovakvu utakmicu, kao da je ucenjen
2 hours ago2 hr By the way ne znam da li je ovaj kurton prenosio jutros Jordan - Austrija..To su ovacije bile Arnautovicu..Kao rahmetli Djurkovic za Dejoa
2 hours ago2 hr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:bukvalno golove daju iz školskih akcijai prvi i druginišta mrčkanje, ja tebi ti menicapcarap cap i golUmetnost fudbala. Neko je rekao da je fudbal jednostavan sport, ali da je teško naučiti da se igra jednostavno.
2 hours ago2 hr Just now, W.F.C. said:Dobro prvenstvo, jedino jebu termini kasni i previse meceva ipak u grupama, ali kao neka revija fudbala, sto i treba da bude+1Jedva cekam da povecaju na 64 ekipe i da se igra svake dvije godine
2 hours ago2 hr Jedna od najboljih predstava do sada. Komsije pokazuju kako se to radi jednostavno (treba naravno imati i igrace koji umeju to da odrade).
2 hours ago2 hr Just now, SNARC said:By the way ne znam da li je ovaj kurton prenosio jutros Jordan - Austrija..To su ovacije bile Arnautovicu..Kao rahmetli Djurkovic za Dejoanije on ,jedan batica što je bio na sk