June 17Jun 17 Author Just now, Milošica said:Koliko komšije znaju da igraju fudbal.bukvalno golove daju iz školskih akcijai prvi i druginišta mrčkanje, ja tebi ti menicapcarap cap i gol
June 17Jun 17 Kakva tekma, steta sto ovaj debil prenosi. Neko normalan bi pojeo mikrofon ko silja u crtanom.
June 17Jun 17 Valjalo bi da pustamo scenu kad Bambiju gine majka svaki put kad Hrvati ili Bosnje daju gol
June 17Jun 17 Super se šibaju, hvala im. Nakon što smo na Portugalu izgubili sat i po života, ovo je odlična zabava.Opet Arena degen prenosi izvlačenje stradalih u zemljotresu, taj vajb ima. Edited June 17Jun 17 by Valk
June 17Jun 17 Just now, mandingo said:Kakvi luzeri su Englezi, jbt. I ko je ovaj Musa?neki lik iz mls-a koji je očigledno goat liga
June 17Jun 17 Dobro prvenstvo, jedino jebu termini kasni i previse meceva ipak u grupama, ali kao neka revija fudbala, sto i treba da bude
June 17Jun 17 Just now, aram said:nije ofsajd?delovalo je da jeste iz onog ugla, ali verujem da bi VARovci reagovali da je stvarno bio.
June 17Jun 17 Lik nije normalan ovako da prenosi svetsko prvenstvo i ovakvu utakmicu, kao da je ucenjen
June 17Jun 17 By the way ne znam da li je ovaj kurton prenosio jutros Jordan - Austrija..To su ovacije bile Arnautovicu..Kao rahmetli Djurkovic za Dejoa
June 17Jun 17 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:bukvalno golove daju iz školskih akcijai prvi i druginišta mrčkanje, ja tebi ti menicapcarap cap i golUmetnost fudbala. Neko je rekao da je fudbal jednostavan sport, ali da je teško naučiti da se igra jednostavno.
June 17Jun 17 Just now, W.F.C. said:Dobro prvenstvo, jedino jebu termini kasni i previse meceva ipak u grupama, ali kao neka revija fudbala, sto i treba da bude+1Jedva cekam da povecaju na 64 ekipe i da se igra svake dvije godine
June 17Jun 17 Jedna od najboljih predstava do sada. Komsije pokazuju kako se to radi jednostavno (treba naravno imati i igrace koji umeju to da odrade).
June 17Jun 17 Just now, SNARC said:By the way ne znam da li je ovaj kurton prenosio jutros Jordan - Austrija..To su ovacije bile Arnautovicu..Kao rahmetli Djurkovic za Dejoanije on ,jedan batica što je bio na sk