Wednesday at 16:325 days Rock i Harrelson baš zadali glavobolje komentatorimaSVID_20260708_182555_12-ezgif.com-resize-video.mp4
Thursday at 12:464 days al manja koja pošalje goriboratm na wc da izveštava, kakvo kvalitetno poseravanje po tzv sportskoj redakciji
Thursday at 12:494 days 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:al manja koja pošalje goriboratm na wc da izveštava, kakvo kvalitetno poseravanje po tzv sportskoj redakcijiPravi predstavnik 4 stuba srbstva
Thursday at 22:314 days 3 minutes ago, Valk said:@Milošica je l' ovaj na Areni tvoj ljubimac?Ne mogu sad na TV dete mi gleda neki film.Ako misliš na analitičara Luku, branim ga od grubih ljudi Edited Thursday at 22:314 days by Milošica
Thursday at 22:334 days Ne znam kako se zove, al' mislim da ima vlažne snove o Kilijanu i Usmanu.Poy za dete.
Friday at 23:483 days Ima ovde prvih nekoliko stranica, koga zanima.https://vukoticmedia.rs/wp-content/uploads/2026/03/U-kaznenom-prostoru_odlomak-novo.pdf
Saturday at 07:412 days Možda imam predrasude, ali mi se čini da ljudima koji se lože na Radeta kupovina knjige nije prvi izbor za trošenje para.
Saturday at 07:472 days 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:nagrada miloš crnjanski minimumEto novog Nestora na narednim izborima mmnj