Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC na TV

Featured Replies

Može lock

IMG_6167.jpeg

Ovde kod mene se ljudi dosta zale na kvalitet prenosa. Slika je samo 720p, izbor kamera jako, usporeni snimci nelogicni los plus uobicajene zalbe da ORF nema komentatore live na stadionu.

Ja sam do sada gledao samo Caanda - Bih i nije to toliko lose bilo.

A fora da signalizacija na austrijskom A1 TV pokazuje UHD na ORF1 i ARD otkako je počelo prvenstvo. Po mojoj proceni nije UHD slika, mada nemam čime da testiram.

1 hour ago, bags said:

Ovde kod mene se ljudi dosta zale na kvalitet prenosa. Slika je samo 720p, izbor kamera jako, usporeni snimci nelogicni los plus uobicajene zalbe da ORF nema komentatore live na stadionu.

Ja sam do sada gledao samo Caanda - Bih i nije to toliko lose bilo.

ovo je vrlo moguće da je reditelj prenosa iz usa

pa mu dinamika igre i tempo prenosa nisu kompatibilni sa evropskim načinom prenosa sporta(pogotovu fudbala) a to gledaoci primete na nesvesnom nivou

ovo oko kvaliteta slike ima puno stvari gde može da se skrene. ranije je bit rate bio najčešći uzrok, sad uz svu ovu optiku mislim da ne bi trebalo. drugo, a možda i prvo bi moglo da bude kompresovanje signala pre slanja, kad dođe u eu(austriju) onda emiter dodaje svoju grafiku, komentatora… i posle toga se signal najčešće opet kompresuje zarad daljeg transporta ka distributerima il kome već

generalno u celom procesu imaju dva enkodiranja i uz smanjenje bit rejta od strane lokalnog distributera(zbog uštede mrežnih kapaciteta)

ja stvarno ne vidim način da neko u live prenosu vidi razliku između hd i 4k, za koji bi btw bili potrebni bukvl laboratorijski uslovi

Je li ovaj stručni analitičar mučeni preživio neku tešku bolest u djetinjstvu ili ga samo boli šupak od sinoć? Odakle ovaj jahački stav?

20260618_203109.jpg

20260618_203019.jpg

I gospođa iz preglupe rubrike "poznati na tribinama SP" koja ima naglasak nepismene osobe.

Rade je dobar povod da čovek zasuče rukave i udubi se u razgraničenje pojmova bias, prejudice, preconception, partiality...

Čovek neće da zamara mozak. Meni čak deluje da ga namerno isključuje da mu ne remeti ubedljiv scenski nastup i "britke" zaključke.

rade je žovijalni boske, idealan za kafanu, bivši fudbaler, tema o kojoj priča mu je poznata što se kaže vlada materijom

al mu fali šlifa

ili je provalio po reakcijama šta raja voli pa po tome bije

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rade je žovijalni boske, idealan za kafanu, bivši fudbaler, tema o kojoj priča mu je poznata što se kaže vlada materijom

al mu fali šlifa

Ја БиХ рекао и једно и друго.

Бије по томе шта раја воли, а нема шлифа па прелупа.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

al mu fali šlifa

Ovo drugo. Zna da se raja lozi na te sto satro nemaju dlake na jeziku, to dize popularnost, kazi nesto da odjekne..

Edited by Jimmy Kowalski

Eto ga dogodine na izborima sa Mi: sloga u narodu mmw fantom