June 26Jun 26 Mislio sam da nema ništa gore od "tri muve jednim udarcem", ali kad onaj maloumnik zaurla "EL GRANDEEEEEEE", tačno mi mrak padne na oči.Smrt kladionicama.
July 1Jul 1 hrt upravo, neki ćoravson izjavi mrtav hladan “kako je ćiro blažević rekao, 2:0 je najopasniji rezultat”kad lažu za tomislava, što ne bi i za ovo
July 2Jul 2 On 27. 6. 2026. at 2:03, Valk said:Na "blago ocu, blago majci" gađam TVNa hrtu nema reklama za kladionice
July 4Jul 4 Kako se zove ovaj na Areni sto je prenosio Argentina - Zelenortska ostrva? On radi juznoamericke prenose stalno, cini mi se. Solidno smara s ovim namontiranim urlanjem kad padne gol.
July 4Jul 4 Hvala debilima sa Arene, toliko terorišu sa reklamama za kladionice da su postigli kontraefekat, sad ih više ni ne primećujem, totalno sam desenzitivisan.Good job!
Wednesday at 11:005 days 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:petar puača na arenimezi me da pojačam, znam da propuštam mnogoNisam ga slusao sada, ali ranije kad god bi pricao nesto zvuci kao klasican danasnji sns analiticar bilo koje teme koji sve zna, nema obavezu da prica istinu, ali zato masta i lupa na max.