June 14Jun 14 1 hour ago, 189- said:uvek pomislim da ce komentator reci kurac umesto kurasaoJa sam ubedjen da je ispravno Kurakao ali da je neki debil u nekom momentu odlucio da kaze Kurasao, i otislo sve u kur...asao.
June 14Jun 14 3 minutes ago, JohnnyD said:Ja sam ubedjen da je ispravno Kurakao ali da je neki debil u nekom momentu odlucio da kaze Kurasao, i otislo sve u kur...asao.Čita se kjurasao, ono slovo ç se čita kao s
June 14Jun 14 3 minutes ago, dillinger said:Nije to bas tako, primetne su promene. U krugu favorita prave sve vece gafove u smislu da 1 Nemacka, Spanija...po dva-tri prvenstva zaredom ne naprave nista, ne izadju iz grupe sto je pre bilo nezamislivo. Italije ni nema na mapi. Ako Maroko nastavi ovako, koji je velika zemlja ima bruka talenata I osvaja I mladje kategorije...moze uci u siri krug favorita...Slazem se, nego su pobednici uvek iz istog kruga. Za Maroko i slicne je vazno da ne budu Turska ili Koreja jednog prvenstva, jos je rano da budu medju favoritima.
June 14Jun 14 13 minutes ago, Filozof manijak said:Fudbal je igra protestantske radne etike i katoličke posvećenosti Bogu.Nema tu mesta za ortodoksni misticizam.ELem, koji je bio rezultat na kraju, za nas koji putujemo (i bojkotujemo google)?7:1 za Kurasao.
June 14Jun 14 18 minutes ago, Filozof manijak said:Čita se kjurasao, ono slovo ç se čita kao sSad slusam britance na ITV, i kazu kjurako
June 14Jun 14 43 minutes ago, dillinger said:A Argentina je osvojila zahvaljujuci Mileiu i njegovim reformamaPa naučili od Nemaca
June 14Jun 14 15 minutes ago, JohnnyD said:Sad slusam britance na ITV, i kazu kjurakoSad si me naterao da guglam
June 15Jun 15 11 hours ago, Filozof manijak said:Čita se kjurasao, ono slovo ç se čita kao sisto kad navijam za koreau izgovaram te hamin guk. pravila su pravila jbg