June 14Jun 14 1 minute ago, napadaj said:Proklet bio ko izmisli hydration breakAjd hjuston, 38 stepeni plus padala kiša al meksiko 24 stepeni, 25 real feel. Kanada verovatno ista kao meksiko.
June 14Jun 14 Author 5 minutes ago, John Coltrane said:Trpaj Švabeal sam se ja jednom ošurio od ovog plavog kurakaaposledice su bile too bizare čak i za forum
June 14Jun 14 3 minutes ago, Baldrick S. said:Ajd hjuston, 38 stepeni plus padala kiša al meksiko 24 stepeni, 25 real feel. Kanada verovatno ista kao meksiko.Ma nema ovo veze sa hidracijom, pustaju reklame. Zatvoren je krov u Hjustonu. Tamo je podne, verovatno je 40 stepeni. Edited June 14Jun 14 by mandingo
June 14Jun 14 2 minutes ago, mandingo said:Ma nema ovo veze sa hidracijom, pustaju reklame. Zatvoren je krov u Hjustonu. Tamo je podne, verovatno je 40 stepeni.Znam znam,fifa mafija. Jebale ih reklame. Telemundo odbio da pušta reklame po minut za vreme pauze kao fox na primer
June 14Jun 14 1 minute ago, Tsai said:Ovaj kurasao bi nas oducio od fudbalaOducice nas i od kosarke ako radikali ostanu dovoljno vremena na vlasti.