June 14Jun 14 Bar imaju mooda, ako nemaju znanja ovi Antiljani. Imali su I dosta srece, realno se Svabe bas petljaju. Nama bi, da se ovako otvorimo - dali bar 5-6 u prvom.
June 14Jun 14 Nojer na centru Propustila sam prvo poluvreme, srećom @MiddleClass na braniku nas pancer fenova.
June 14Jun 14 Kako posten covek da ne mrzi Nemce, kad god namirisu krv oni hladno, beskrupulozno stisnu gas do daske.
June 14Jun 14 Just now, 189- said:jos uvek niko nije video linije ofsajda kod gola svajcaracak'o zmija noge
June 14Jun 14 39 minutes ago, mandingo said:Bar imaju mooda, ako nemaju znanja ovi Antiljani. Imali su I dosta srece, realno se Svabe bas petljaju. Nama bi, da se ovako otvorimo - dali bar 5-6 u prvom.Mi ne mozemo da se otvorimo jer u nas 1 igrac moze da potrci u kontru Tako da bismo izgubili 2-0
June 14Jun 14 3 minutes ago, Ratamahatta said:Mi ne mozemo da se otvorimo jer u nas 1 igrac moze da potrci u kontruTako da bismo izgubili 2-0Pavlovic?
June 14Jun 14 7 minutes ago, dillinger said:Kako posten covek da ne mrzi Nemce, kad god namirisu krv oni hladno, beskrupulozno stisnu gas do daske.Jbg, mogli bi malo da stegnu, nije ovo bog zna kakav rezultat...