June 1Jun 1 Kamo lepe srece da su i ostali podneli ostavke, ali jebiga, fotelja je vaznija od rezultata. Moracemo da sacekamo da skinemo OKG u zemlji, da bi ih oterali i iz kluba..
June 1Jun 1 1 minute ago, Milošica said:April slučajno pisao ovde umesto na viberIznervirao sam se, ali da, u pravu si, smorio sam za Nobela. Izvinjavam se
June 1Jun 1 Just now, April said:Iznervirao sam se, ali da, u pravu si, smorio sam za Nobela.Izvinjavam seMa gde smorio, nego sam mislio da šalješ nekoj voljenoj osobi. Edited June 1Jun 1 by Milošica
June 1Jun 1 I baš niko da ga pita koji genije je organizovao zimske pripreme i poziciju Đorđija Ćetkovića
June 1Jun 1 Mijat podneo ostavku na mesto potpredsednika, nije za ostavljanje Blagojevica, ne vidi kako moze da nastavi da radi u takvim okolnostima.Nakon 2 sekunde, planira da bude predsednik. Edited June 1Jun 1 by Lord Stef
June 1Jun 1 Blokaderi potpuno preuzeli PartizanPartizan je i formalno postao blokaderski tim. Preuzeo ga je potrčko Nemanje Vidića, Danko Lazović, a u njemu ostaju i Ljajić i Forcan. Svi obećavaju novo doba Partizana i velike uspehe, iako ni jedan ugovor, pa makar i od 10.000 evra do sada nisu obezbedili Patrizanu, za razliku od Vučića koji... sportsrbija.rs
June 1Jun 1 Gordan Petrić je predložio da svi odemo, a mislim da to uopšte nije bio loš predlog, ali je usledilo glasanje.Teraj se Rasime u picku materinu..