May 26May 26 Sezona 2025/26 je zavrsena, vreme je za novi topic. I prosli sam ja otvorio i mogu reci da sam zadovoljan rezultatima, pa eto da ne menjamo ono sto valja. Najvise mi se svidelo sto nisam morao da kucam novi naslov, nego mi je iskocio stari i samo sam promenio umesto 2025 sada je 2026, a umesto 26, sada je 27. / je ostalo isto.
May 29May 29 Koj je kurac Mijatu jbte? Jel on prokockao kintu svoju ili je na skupim drogama i kurvama? Ovo što baljezga po internetima je totalno nivo cokijev, terzin i picoustog. Nek se nosi u 3 pičke materine. Nisam upućen, ne znam za ovu drugu stranu, ali je primetno da im je bar opšta kultura koliko toliko poznata, što se za ovog mazgova ne da reći. Nek se jebe u bulju, po mogućstvu negde u Španiji. Ili Iranu, još bolje. Ili Bongica nek mu promeša čmar, najbolje. I stavi kozuru preko gela buahahahhaah
May 31May 31 5 minutes ago, April said:Aleksandar Vučić upravo nam je poručio koga želi u FKP.koga?za nas koji nismo gledali apostola
May 31May 31 Pa taj koga pozove ćaci Apostolovski na RTS1 u najgledani termin u vreme nedeljnog ručka, čovek si iz medija, saberi dva i dva.
June 1Jun 1 Svi ostaju u klubu! Niko nije dobio dovoljan broj glasova da bi bio smenjen, tvrdi naš izvor", piše "Kurir"
June 1Jun 1 Bio je potreban 21 glas protiv, Peđa imao 20 protiv.Ostali relativno ubedljivo "za", Rasim najubedljvije.
June 1Jun 1 6 minutes ago, Milošica said:Bio je potreban 21 glas protiv, Peđa imao 20 protiv.Ostali relativno ubedljivo "za", Rasim najubedljvije.Naucio dobri covek Rasim od Hulje kako se krade..
June 1Jun 1 3 minutes ago, hooyadahoo said:Pre će biti zalizani maher, očigledno je iz ličnog interesa tu, a pobegao s lopateMislim da ga je Rasim zadržao dok prođe oluja.