May 29May 29 NemačkaI ja sam inače prvi put ovde. Hvala, @Svarog na pozivu. Edited May 29May 29 by Pixie
May 29May 29 Ako još fali za Južnu Koreju može:@wayfaring stranger će sigurno podržati predlog. Edited May 29May 29 by Pixie pogrešna pesma
May 29May 29 Ako ni zbog čega drugog onda reda radi, šampioni prošlog izdanja zaslužuju makar nominacijuNetherlands Edited May 29May 29 by Mercuzzio
May 29May 29 Author 32 minutes ago, Mercuzzio said:BelgiumOvo sam gledao uživo pre nekih mesec dana u Underu ;)
May 29May 29 2 minutes ago, bios said:@Pixie super su Koreanosi, toliko dobri da su dobili 1 duplu nominaciju Onda mislim da možemo da proglasimo pobednika?
May 30May 30 Evo jedna limunadica iz Nemačke. Obzirom da me Svarog nije prozvao sa ostalim "nemcima" ne znam da li imam Zustimmung da postujem😊
May 30May 30 Author 56 minutes ago, wayfaring stranger said:Evo jedna limunadica iz Nemačke. Obzirom da me Svarog nije prozvao sa ostalim "nemcima" ne znam da li imam Zustimmung da postujem😊Ma samo rokaj. Ja uleteo tamo na topik o životu o Nemačkoj pa zgrabio par prvih učesnika i tagovao ovde