May 23May 23 Author Čisto da se razumemo... ne moraju pesme da budu world music u onom žanrovskom smislu. Ja čak naginjem više ka tome da bi bilo super videti šta su stvarno popularne stvari iz ovih zemalja. Recimo, skroz bi bilo ok da Kanadu ovde predstavljaju Drejk ili The Weeknd, Blur koji bi mogli da budu predstavnici Engleske su isto objavili u prethodne 3 godine... To što ćemo mi na PPP, tradicionalno, na kraju da izglasamo nekog nesvrstanog da bude pobednik to je već nešto drugo
May 23May 23 Author Inače, sa biosovim nomimacijama smo zatvorili dalje nominacije za USA i Škotsku, jer su ekspresno skupili po 3 nominovane pesme.Možete i dalje kačiti pesme iz ovih zemalja, ali neće biti dodate u liste za glasanje.Po 2 nominacije za sada imaju:AustralijaKape VerdeSaudijska ArabijaFrancuskaKongoEngleskaHrvatskaKompletnu listu, prvu verziju, nominovanih pesama ću okačiti u nedelju veče.
May 23May 23 José González (Sweden) - A Perfect StormNajgori ispadoh sa ovim latinosima iz non-latino zemalja. Jbg kad su talentovani. Sreća pa Merkuzio dodao braću burazere Gutijereziz Švice na listu prvi.Btw Hoze Gonzales rođen u Geteborgu i nema veze sa world music. A izbacuje sjajne stvari jedno 20 godina u nazad.
May 23May 23 The Beths (New Zesland) - Straight Line Was A LieKako stojimo sa Japanom? Njujorčanka, ali rođena u Japanu i kaže za sebe da je pola/pola. Osim toga je super kjut i velika faca Mitski (Japan) - I’ll Change for You
May 23May 23 On 22. 5. 2026. at 6:19, Svarog said:ja sam mislio njih da predložim za Ekvador, al ajd može i ovako Ostavi to meni.Idemo. Office hit, za fiestas de Quito (6. decembar), i pijancenje za Bozic i Novu Godinu. Tada se pusta cumbia, kolumbijska i nesto malo domace, obicno od Don Medardo y sus player, ali ih nesto mladji Papaya Dada ugrozava.Papaya Dada - Amapola