Saturday at 08:133 days Hahah, ne znam gde sam skladištio ovaj podatak. Da si postavio sledećeg meseca, verovatno ne bi bilo na hardu
Saturday at 15:452 days 6 hours ago, sasha said:Neki severnoafrikanac šoumen, vidi se po faci. Mislio sam da je Adel Tarabt, ali njet. Mnogo je lako, ali nikako da mi nadođe ko je.
Saturday at 16:052 days 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Neki severnoafrikanac šoumen, vidi se po faci. Mislio sam da je Adel Tarabt, ali njet. Mnogo je lako, ali nikako da mi nadođe ko je.Ako okačim još neku sliku prelako, evo ovako
Saturday at 16:342 days Najbolji sam strelac svoje repke na svetskim prvenstvima, iako bi logičnije bilo da je to neki drugi majstor kojim moja domovina obiluje. Taj rekord verovatno neće biti oboren ni nakon ovogodišnjeg SP. Doneo sam svom klubu titulu evropskog prvaka golom u finalu. Imam skoro u slovo isto ime i prezime kao holivudski glumac. Tko sam ja?
Saturday at 19:362 days 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Taj rekord verovatno neće biti oboren ni nakon ovogodišnjeg SPHm, ili možda hoće
Saturday at 20:072 days 29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Hm, ili možda hoćePošto je očigledno Holandez onda dođe Džoni Rep, dao gol za Ajaks u Bg protiv Juvea
Saturday at 20:162 days Da, sasvim moguće bar da ga stigne sada a igraće verovatno bar još jedno sp tako da će ga i prestići