June 14Jun 14 4 kluba, 3 zemlje, 3 evropska prvaka, 2 ljuta, preljuta rivala. Osvojio sam 8 titula prvaka drzave, najvise (4) sa poslednjim klubom. Bio sam klupski prvak evrope. Maticni klub, jedini iz moje zemlje, ostaje zauvek upisan u anale jednog evropskog takmicenja, po osnovu koji nema veze sa uspesima, trofejima itd. S mladom repstacijom sam bio sampion sveta
June 14Jun 14 Ajmo dalje...Igrao sam za 3 kluba u karijeri, dva u Evropi, jedan na američkom kontinentu, od evropskih trofeja, nemam kup UEFA, imam kup pobednika kupova i kup šampiona... U reprezentativnom fudbalu 100+ utakmica za nacionalni tim, titulu kontinentalnog i svetskog prvaka....Ko sma ja? Edited June 14Jun 14 by radisa
June 14Jun 14 4 minutes ago, MocaVukotic said:Mozda kajzer franc?Jbt, pokušam da zabašurim sa tim da je igrao na američkom kontinentu i da ima kontinentalnu titulu, i da navučem da se gađa južnoamerikanac, ali ne vredi... I ne kažem da ima 3 lige šampiona, ali ne vredi...Svaka čast....
June 14Jun 14 VerheyenNa nekoj EURO 2000 tekmi se sjebo k'o Kramer, nije znao di je i svadjao se s lekarima da ga puste nazad na teren