June 23Jun 23 To je neko od onih tunizana, nije Selimi njemu se secam faceBen Slimane, Zubar Baja ili Roda Antar
June 23Jun 23 3 minutes ago, Ratamahatta said:Roda AntarSad kad sam postavio, skontao da ima neki ailtonski osmeh
June 24Jun 24 On 23. 6. 2026. at 6:57, Ratamahatta said:Mini Jakobsen, zlatno doba Rozenborga Edited June 24Jun 24 by sasha
June 24Jun 24 Inače, igrao sam pre par nedelja fudbalski pab kviz i pobedio bi mi tim da nije bilo slika tih vaših standardnih bekova Karlovih vari iz devedesetih. Ne znam da li ste vi kopirali organizatore ili oni vas, ali totalno preslikan koncept. Bilo puno slika, wiki cropovane karijere. Izdrilovan sam ovde ko konj, najteži bio Lebef. Al slike bulja.
June 24Jun 24 Sta smo mi krivi sto sve znamoBilo bi do jaja da napravimo sami svoj kviz, okacimo na YT i napravimo neku humanitarnu akciju ili nesto
June 24Jun 24 To je najbolji deo kviza, stats/slike prilicno smaraju i lako se pogodiAko neko bude hteo da pravimo live kviz, vicite
June 24Jun 24 30 minutes ago, kralj said:Sa tobom da se rvem i gubim stoka razlike?Toliko lud nisam.Pa ubaci ga u tim pa nećeš nikad izgubiti.