Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

43 minutes ago, Ratamahatta said:

Mislim da nam je dao penal u polufinalu decijeg Evropskog 2006. Utakmica je bila toliko losa da je jedno od retkih cega se vise uopste ne secam

sećam se tog eura u21, holanđani pokidali, pogotovo ryan babel i royston drenthe, a maceo rigters je dao gol makazicama u finalu valjda, posle prešao iz nac brede u blackburn ali ništa nije napravio u karijeri...

p.s. ipak je ovo bilo 2007.

• Replies 7k
  • Views 71.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Nije

Igro u onoj tekmi na EURO 96 kad je Psiho Pirs odlepio

Ma umem tako ja da ga zaletim, nema ni Reala za početak. Munitis niđe veze

Screenshot_20260324_140932.jpg

1. se ne secam ni ko je osvojio, mozda Francuska sa Tulalanom? Mi smo ispusili od Ukrajine polufinale u koje smo sticajem okolnosti usli. Vec smo ispali maltene (izduvali od Francuske u Bragi) i Portugal mete drugi gol Svabama u nadoknadi i posalju nas dalje. Da su dali jos jedan otisli bi oni dalje, a da je ostalo 1 razlike mislim da bi Svajnstajgeri prosli... Aca poludio u prenosu. Francuzi imali 3 pobede, mi svi ostali 1-0-2. Mislim da smo Svabe tukli i da je Milijas dao neki penal

Sve kroz maglu. Ali te tekme s Ukrajinom stvarno ne mogu da se setim, ne znam ni nas sastav. Mislim da je Purovic igro i da je Stojko branio, 0-0 je bilo s Ukrajinom, Okuka je bio selektor

2007. smo imali dobru ekipu, mnogi odatle su posle bili A repstativci. Na FM 2008 su precenjeni svi zbog tog finala. Karleusa, Bane, Krasa, Splavarov, Jankovic, Basta, Milovanovic, Lola, Mrdja... Kahriman je branio a ona pedercina Derbyshire nam dao gol dok je neko nas lezao na travi. Zaboravio sam ko se povredio i niotkuda ulazi Bambi Tosic i pravi karijeru

2 minutes ago, sasha said:

Screenshot_20260324_140932.jpg

Grankvist sto mu je Borjan skino ono glavom u 95' ? ziga

Purovic je promašio odlučujući penal.

Mislim da su Nemci uzeli, rastavili Ukrajince.

a.png

Emil Kostadinov

9 minutes ago, Ratamahatta said:
  1. se ne secam ni ko je osvojio, mozda Francuska sa Tulalanom? Mi smo ispusili od Ukrajine polufinale u koje smo sticajem okolnosti usli. Vec smo ispali maltene (izduvali od Francuske u Bragi) i Portugal mete drugi gol Svabama u nadoknadi i posalju nas dalje. Da su dali jos jedan otisli bi oni dalje, a da je ostalo 1 razlike mislim da bi Svajnstajgeri prosli... Aca poludio u prenosu. Francuzi imali 3 pobede, mi svi ostali 1-0-2. Mislim da smo Svabe tukli i da je Milijas dao neki penal

Sve kroz maglu. Ali te tekme s Ukrajinom stvarno ne mogu da se setim, ne znam ni nas sastav. Mislim da je Purovic igro i da je Stojko branio, 0-0 je bilo s Ukrajinom, Okuka je bio selektor

2007. smo imali dobru ekipu, mnogi odatle su posle bili A repstativci. Na FM 2008 su precenjeni svi zbog tog finala. Karleusa, Bane, Krasa, Splavarov, Jankovic, Basta, Milovanovic, Lola, Mrdja... Kahriman je branio a ona pedercina Derbyshire nam dao gol dok je neko nas lezao na travi. Zaboravio sam ko se povredio i niotkuda ulazi Bambi Tosic i pravi karijeru

Sad videh ovo, nisu Nemci uzeli nego Holanđani, Huntelar je dao brdo golova. Branio je Stojke, Bane Ivanović je dao nešto bitno.

Dao je rena Marijani Mateus

Screenshot_20260324_142718_Chrome.jpg

Diego fakin Klimovic

a.png

Dani boy?

Praaaavi Dani, ne Dani Guiza

Obojica fudbal zivota odigrali u Majorki