March 24Mar 24 43 minutes ago, Ratamahatta said:Mislim da nam je dao penal u polufinalu decijeg Evropskog 2006. Utakmica je bila toliko losa da je jedno od retkih cega se vise uopste ne secamsećam se tog eura u21, holanđani pokidali, pogotovo ryan babel i royston drenthe, a maceo rigters je dao gol makazicama u finalu valjda, posle prešao iz nac brede u blackburn ali ništa nije napravio u karijeri...p.s. ipak je ovo bilo 2007.
March 24Mar 24 3 minutes ago, Ratamahatta said:Nije Igro u onoj tekmi na EURO 96 kad je Psiho Pirs odlepioMa umem tako ja da ga zaletim, nema ni Reala za početak. Munitis niđe veze
March 24Mar 24 se ne secam ni ko je osvojio, mozda Francuska sa Tulalanom? Mi smo ispusili od Ukrajine polufinale u koje smo sticajem okolnosti usli. Vec smo ispali maltene (izduvali od Francuske u Bragi) i Portugal mete drugi gol Svabama u nadoknadi i posalju nas dalje. Da su dali jos jedan otisli bi oni dalje, a da je ostalo 1 razlike mislim da bi Svajnstajgeri prosli... Aca poludio u prenosu. Francuzi imali 3 pobede, mi svi ostali 1-0-2. Mislim da smo Svabe tukli i da je Milijas dao neki penalSve kroz maglu. Ali te tekme s Ukrajinom stvarno ne mogu da se setim, ne znam ni nas sastav. Mislim da je Purovic igro i da je Stojko branio, 0-0 je bilo s Ukrajinom, Okuka je bio selektor2007. smo imali dobru ekipu, mnogi odatle su posle bili A repstativci. Na FM 2008 su precenjeni svi zbog tog finala. Karleusa, Bane, Krasa, Splavarov, Jankovic, Basta, Milovanovic, Lola, Mrdja... Kahriman je branio a ona pedercina Derbyshire nam dao gol dok je neko nas lezao na travi. Zaboravio sam ko se povredio i niotkuda ulazi Bambi Tosic i pravi karijeru
March 24Mar 24 9 minutes ago, Ratamahatta said:se ne secam ni ko je osvojio, mozda Francuska sa Tulalanom? Mi smo ispusili od Ukrajine polufinale u koje smo sticajem okolnosti usli. Vec smo ispali maltene (izduvali od Francuske u Bragi) i Portugal mete drugi gol Svabama u nadoknadi i posalju nas dalje. Da su dali jos jedan otisli bi oni dalje, a da je ostalo 1 razlike mislim da bi Svajnstajgeri prosli... Aca poludio u prenosu. Francuzi imali 3 pobede, mi svi ostali 1-0-2. Mislim da smo Svabe tukli i da je Milijas dao neki penalSve kroz maglu. Ali te tekme s Ukrajinom stvarno ne mogu da se setim, ne znam ni nas sastav. Mislim da je Purovic igro i da je Stojko branio, 0-0 je bilo s Ukrajinom, Okuka je bio selektor2007. smo imali dobru ekipu, mnogi odatle su posle bili A repstativci. Na FM 2008 su precenjeni svi zbog tog finala. Karleusa, Bane, Krasa, Splavarov, Jankovic, Basta, Milovanovic, Lola, Mrdja... Kahriman je branio a ona pedercina Derbyshire nam dao gol dok je neko nas lezao na travi. Zaboravio sam ko se povredio i niotkuda ulazi Bambi Tosic i pravi karijeruSad videh ovo, nisu Nemci uzeli nego Holanđani, Huntelar je dao brdo golova. Branio je Stojke, Bane Ivanović je dao nešto bitno.