March 24Mar 24 Rankovic?Bilo ih je vise, zaboravio sam mu ime. Jedan drugi Rankovic je u to isto vreme igro za Partizan, taj je mislim bio LjubisaPosle je igro jos jedan. Prva dvojica ofanzivci, ovaj treci je igrao protiv Shamrocka, taj je bio branic i igro za Hag pre Partizana, taj je mislim AleksandarOvaj je u Obilicu trpo nemilice, ali ne secam mu se imena Edited March 24Mar 24 by Ratamahatta
March 24Mar 24 Author 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ja sam na ovog mislio Sa 9 godina postao profesionalac
March 24Mar 24 Taj je eksplodirao na EP 2008 pa otisao u Salke, nikad nisam ni cuo za njega zglavno pre toga. Kao ni za Bularuza 2 godine ranije
March 24Mar 24 Ne znam, meni se urezalo da je trpao u Bredi početkom veka. Gledalo se na SOSu, Vlada Živković sjajno komentarisao, a Aca Kovandžić još bolje Francuze. Kad vidiš na šta liče današnji komentatori...
March 24Mar 24 Author Tbilisi je znao da šuri tih godina, mislim da su uzeli cwc, Chivadze, Shengelia, Dinamo Kijev takođe, sa Lobanovskim na čelu, ali ovaj je iz Dinamo Moskve. Vrtim po glavi igrače iz repstacije tog vremena, ali gomila njih je bila upravo iz Dinamo Kijeva, bio je neki Gavrilov iz Spartaka, Oganezijan, tako nekako se zvao, bilo je još igrača iz moskovskog Spartaka... Jel ovaj bio uopšte repstativac?
March 25Mar 25 Ne bas, 8/4. Jedino je na Olimpijadu isao, i tu je osvojio bronzu.Znate svi ko je, samo ne kontate kroz igracku karijeruTrofejni i poznati trenerOrdzonikidze je stari naziv za Vladikavkaz Edited March 25Mar 25 by Ratamahatta
March 25Mar 25 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne znam, meni se urezalo da je trpao u Bredi početkom veka. Gledalo se na SOSu, Vlada Živković sjajno komentarisao, a Aca Kovandžić još bolje Francuze. Kad vidiš na šta liče današnji komentatori...U to doba je Govedarica imao onaj lob na Amsterdam Areni, samo se ne secam tacno za koga je igrao tad. To je bilo posle Lecea, dakle NEC ili RKC
March 25Mar 25 17 hours ago, Ratamahatta said:Najvise sam ovde na topiku lupo glavu onda za De Zeeuwa Moram da priznam da mi je velika čast što sam ga ja zadao, pored ovoliko hodajućih enciklopedija na topiku... I ćorava koka ubode zrno, izgleda 😁
March 25Mar 25 Partizana tuko kao trener, Hajduku spakovo het-trik na Poljudu kao igracU prvom osnovne nosio brkove Edited March 25Mar 25 by Ratamahatta
March 25Mar 25 2014 su doveli gomilu igraca posle SP... Romero, Rojo, Depay, Blind... Ovo je neki flop i ne mogu odmah da se setimJe l' gosa?Ako jeste, nije Romero, on ima i AlkmarTo je LVG sve dovo Edited March 25Mar 25 by Ratamahatta